Daily Archives: 10.11.2017


Флеш-моб  «Мово українська, гордосте моя!»


09.11.2017 р .  до Дня української писемності і мови вчителями  української мови і літератури Іванова А.О., Курова К.В.  був проведений  флеш-моб  «Мово українська, гордосте моя!».    

детальніше

«Фантазерка на ім’я Астрід»


08 листопада учні школи брали участь у конкурсі  «Фантазерка на ім’я Астрід», на базі ЦБС Шевченківського району.  Під час зустрічі директор філіалу  Олена Вікторівна  розповіла про життя і творчість Астрід Ліндгрен, продемонструвала виставку  художньої літератури письменниці. Наталія Валеріївна – майстер з орігамі  провела майстер-клас з орігамі на тему «Персонажі Астрід». Учасники конкурсу отримали подяки і […]

детальніше

Турнір з міні-футболу!


Завдяки благодійному фонду «Лайф Інтернешнл» 5 листопада 2017 року відбувся щорічний турнір з міні-футболу в якому прийняли участь 4 команди з міста Запоріжжя та міста Харкова. Команда Люботинської школи-інтернат показала себе як фаворит цього турніру та одержала перемогу у всіх трьох матчах. У підсумку вона набрала 9 очок та посіла 1 місце. Звання переможців турніру […]

детальніше

Творча зустріч


08 листопада відбулась творча зустріч учнів школи з керівництвом  Комунального  закладу “Центр дитячої та юнацької творчості № 1 Харківської міської ради “, де діти мали можливість  відвідати майстерні з гончарства, образотворчого мистецтва, ознайомитись з районною виставкою дитячих творчих робіт . Дякуємо адміністрації за теплий прийом і сподіваємось на подальшу співпрацю!  

детальніше

30 жовтня відбулась зустріч учнів школи з представниками паспортного столу міста Люботина


30 жовтня відбулась зустріч учнів школи з представниками паспортного столу міста Люботина, де учні отримали змістовну інформацію про те «Як зробити біометричний паспорт?”, “Скільки коштує біометричний паспорт?”, “Які документи потрібні для отримання біометричного паспорту?”.  Співробітники паспортного столу роз’яснили дітям правила оформлення закордонних паспортів для дітей, де видаються закордонні паспорти для дітей,  тощо.

детальніше