Daily Archives: 06.02.2018


Зимова школа програмування. День третій.


Зимова школа програмування. День третій. Майстер-клас “GIF анімація в Adobe Photoshop” проводить Климнюк Віктор Євгенович, професор кафедри комп’ютерних систем і технологій. Майстер-клас “Інструменти для створення сайтів” проводить Гаврилов Володимир Петрович, доцент, кандидат технічних наук кафедри комп’ютерних систем і технологій. Щиро дякуємо Коцу Григорію Павловичу, декану факультету економічної інформатики,кандидату економічних наук, доценту, доктору філософії ХНЕУ ім.С.Кузнеця […]

детальніше

Як зробити шпаківню для птахів з використанням принципу формоутворення?


Як зробити шпаківню для птахів з використанням принципу формоутворення? Міркують юні архітектори-дизайнери, вихованці творчої майстерні Борисенка В.М.

детальніше

Технічна творчість винахідників школи-інтернат


Технічна творчість винахідників школи-інтернат “ДИВОСВІТ” реалізується на заняттях гуртка “РОБОТОТЕХНІКА” під керівництвом вчителя математики та інформатики Ковбаси Віктора Михайловича. Діти вчаться успішно працювати в команді, розвивають творчі та конструкторські здібності, комунікативні навички, із задоволенням навчаються і створюють свій власний світ-від автоматизованої іграшки до складного РОБОТА.

детальніше