Daily Archives: 09.02.2018


Як надавати першу медичну допомогу?


Як надавати першу медичну допомогу? Такий майстер-клас для учнів 10-11-х класів провела інструктор Paramedic Fox від Української Жіночої Варти – Анненко Людмила. В теорії і на практиці учні ознайомились з основами надання домедичної допомоги, обговорили та опрацювали деякі елементи військової парамедичної допомоги.

детальніше

В рамках співпраці 08.02.2018 відбувся майстер-клас від педагогів та студентів Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова.


В рамках співпраці 08.02.2018 відбувся майстер-клас від педагогів та студентів Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова. Дякуємо Ватинову М.А.,кандидату архітектури, доценту кафедри основ архітектурного проектування та малюнку за організацію майстер-класу!

детальніше

На підставі договору про співпрацю між КЗ «Люботинська спеціалізована школа- інтернат І–ІІІ ступенів


На підставі договору про співпрацю між КЗ «Люботинська спеціалізована школа- інтернат І–ІІІ ступенів «Дивосвіт»» ХОР і Харківським національним університетом міського господарства імені О.М.Бекетова продовжуються заняття з метою підтримки та розвитку творчого потенціалу учнів школи-інтернату, поглиблення знань з профільних навчальних дисциплін

детальніше

Перед кожним випускником стає питання, як реалізувати себе у житті.


Перед кожним випускником стає питання, як реалізувати себе у житті. Для свідомого вибору професії ми запропонували старшокласникам за допомогою майстер класів з «Італійського дизайну», які проводить голова благодійного фонду, засновник «Школи італійського дизайну» Олена Владиславівна Середа ознайомитись з професією дизайнера інтер’єру, та зануритись в атмосферу інновацій, креативу та мистецтва.

детальніше

07.02.2018 року у групі 5 класу вихователем Кучмою В.М.,була проведена година спілкування


07.02.2018 року у групі 5 класу вихователем Кучмою В.М.,була проведена година спілкування «Хай дитина знає кожна – жартувать з вогнем не можна».Всі діти з задоволенням брали участь у ході заходу, під час якого продемонстрували і розкрили свої інтелектуальні можливості та вміння працювати в команді.

детальніше

Для одних ЗНО – це лотерея, для інших – єдиний оптимальний спосіб оцінити знання випускників


Для одних ЗНО – це лотерея, для інших – єдиний оптимальний спосіб оцінити знання випускників. І хоча систему зовнішнього незалежного оцінювання ще потрібно вдосконалювати, вступити до ВНЗ нині можна, лише склавши тести з програми  Зовнішнього незалежного оцінювання. Була проведена бесіда на тему “15 порад як успішно здати ЗНО» адже заздалегідь треба бути ознайомленими з правилами […]

детальніше