Daily Archives: 09.11.2018


День української писемності та мови


9 листопада –  в День української писемності та мови  проводився традиційний  радіодиктант національної єдності, гасло якого  – “Пишемо разом”. Учні  школи «ДИВОСВІТ» також взяли участь в  акції єднання навколо мови.

read more

Концерт бардів


08.11.2018 до школи «Дивосвіт» завітав вокальний дует Ольги та Юрія Карпінських. Виконавці підготували для учнів 4, 6-11 класів концертну програму за творчістю Булата Окуджави. Виконання пісень, спілкування та вікторина за музичними творами відбувалась у затишній атмосфері та забезпечило чудовий настрій учасників.

read more

«Мистецька галерея осені»


Протягом тижня учні школи «Дивосвіт» натхненно відтворювали чарівність осені, працюючі над проектом «Мистецька галерея осені». Учні 4 і 6 класів під керівництвом вихователів Руденко О. М. та Кучми В. М. підготували вироби з природних матеріалів та створили виставку «Осінні кольори» . До них долучились і учні 9-11 класів (вихователі Іванченко В. І., Степаненко Т. І.), […]

read more

Семінар-практикум


08.11.2018  в рамках проведення Відкритого фестивалю традиційної народної культури «Кроковеє коло» для дітей та молоді відбувся семінар-практикум для керівників гуртків і студій декоративно-ужиткового мистецтва закладів культури, освіти і клубів за місцем проживання Харківської області з теми «Декоративно-ужиткове мистецтво у сучасному культурному просторі» в якому взяла участь Коношко Ганна Георгіївна, вчитель образотворчого мистецтва КЗ «Люботинська спеціалізована […]

read more

Тренінг благодійного фонду «Карітас Харків»  


8 листопада координатор проекту «Консультаційний центр для людей, що потерпіли від торгівлі людьми» благодійного  фонду «Карітас Харків»  Ігор Тридуб  провів з учнями 9-11 класів школи «Дивосвіт»  тренінг «Торгівля людьми: як не потрапити в пастку». В межах заходу було обговорено ознаки торгівлі людьми, можливі ризики потрапляння у небезпечну ситуацію та як їх запобігти.

read more