Daily Archives: 01.11.2023


Назустріч Успіху!


Вітаємо учнів та вчителів фізичної культури КЗ “Люботинський мистецький ліцей “Дивосвіт”” ХОР ” Юліана Мальцева та Артур Каштанов за популяризацію рухової активності серед дітей та активну участь у Всеукраїнській онлайн руханці в рамках проведення фестивалю “Назустріч Успіху”. Бажаємо вам невичерпної енергії, натхнення та подальших досягнень у сприянні здоровому способу життя серед молодого покоління!

read more

Всеукраїнський онлайн-урок!


На завершення Місяця кібербезпеки сьогодні Держспецзв’язку України провело всеукраїнський онлайн-урок «Я. Безпека. Кіберпростір». Учні ліцею “Дивосвіт” з задоволенням долучились до цього уроку.

read more

Вдосконалення техніки гуашевого живопису.


Вдосконалюємо техніку гуашевого живопису. Однією з цікавих вправ є робота з множиною похідних відтінків. Учні КЗ” Люботинський мистецький ліцей “ДИВОСВІТ “” Харківської обласної ради вдосконалюють свої навички, змішуючи локальні кольори, щоб створити різноманітні відтінки. Ця вправа не лише допомагає розвивати творчий підхід до мистецтва, але й вивчати важливі принципи кольорової гами та техніку роботи з […]

read more

Толока Стійкості!


Ми об’єднуємо освітян і допомагаємо їм зростати. Участь в Толоці Стійкості сприяє обміну досвідом. отримані навички сприяють до професійного зростання.

read more

Лауреат конкурсу!


Вітаємо нашу ученицю КЗ “Люботинський мистецький ліцей “Дивосвіт”” ХОР Чуприну Дар’ю. Лауреат 2 премії ІІІ Всеукраїнського двотурового конкурсу майстрів та художників, другий тур, живопис. Любимо і радіємо!

read more

Птахи миру!


Радіємо за наших любих учнів і учениць КЗ “Люботинський мистецький ліцей “Дивосвіт” ХОР! Вітаємо і дякуємо за участь у міжнародному україно-італійському проєкті “Птахи миру”. В нашому закладі творчість завжди в пошані, а надання ЯКІСНОЇ освіти є нормою. (Габрук Вероніка, Ковалевська Марія, Тузко Максим, Белякін Даніл, Федорова Євгенія, Лопатко Софія, Крицяк Марія, Золотько Єлизавета, Гук Ксенія, […]

read more

Мальовнича Україна!


Радію щиро за нашу з Тамарою Вакуленко ученицю КЗ “Люботинський мистецький ліцей “Дивосвіт”” ХОР. Софія Лопатко, 1 місце на фестивалі-конкурсі “Мальовнича Україна”. Вітаємо і щиросердно дякуємо організаторам конкурса. (яскравий задум, якісне втілення, цікавий для дітей…)  

read more