Daily Archives: 13.11.2023


Підготовка до Всесвітнього Дня Гідності!


10 листопада педагоги КЗ «Люботинський мистецький ліцей «Дивосвіт» взяли участь в орієнтаційному вебінарі «Як провести Всесвітній День Гідності у своєму закладі освіти». Щиро вдячні організаторам за цей чудовий і надихаючий вебінар. Як завжди, все пройшло цікаво та корисно. Дякуємо за таку важливу тему та цінну інформацію!

read more

Виставка мистецтва з Харківщини!


Вражаюча виставка мистецтва з Харківщини засяяла стінами Верховної Ради України! З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, представлено унікальну експозицію картин майстрів народної творчості України, педагогів КЗ “Люботинський мистецький ліцей “ДИВОСВІТ “” Харківської обласної ради Тамари та Олександра Вакуленків. Ця надзвичайна колекція “Петриківських візерунків” створена за сприяння Апарату Верховної Ради України в […]

read more

Почесна грамота!


Вітаємо Мальцеву Юліану Андріївну з отриманням Почесної грамоти Української асоціації футболу! Ваш внесок у розвиток та популяризацію футболу на Харківщині – вражаючий! Щиро бажаємо Вам подальших успіхів, безмежного творчого натхнення та нескінченного ентузіазму у подальшій роботі! Нехай кожен крок приносить нові досягнення!

read more