VR змінює світ! Третій день семінару для педагогів «Навчаємось з…
Представники школи-інтернат «ДИВОСВІТ» Богун Н.Г. – шеф-кухар та Долинська Л.А. – сестра медична з дiєтичного харчування взяли участь у семінарі «Впровадження в закладах ресторанного господарства, шкільних і дошкільних закладах системи НАССР» для спеціалістів, які опікуються питанням безпеки харчування в навчальних закладах міста Харкова та Харківської області, який проходив у Харківському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ. Перед слухачами виступила Чуницька Л.П. – Заслужений Працівник сфери послуг, член правління ГО «Український кулінарний союз», акредитований суддя WACS, ресторатор, головний технолог-консультант. Учасники семінару отримали безкоштовну консультацію з усіх питань, що ставилися модератору заходу, пакет необхідної документації, допомогу в опануванні системою HASSP, яка здійснює контроль за якістю продуктів харчування. Дякую Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації за організацію участі у корисному та змістовному семінарі.