Семінар з питань харчування в навчальних закладах


Представники школи-інтернат «ДИВОСВІТ» Богун Н.Г. – шеф-кухар та Долинська Л.А. – сестра медична з дiєтичного харчування взяли участь у семінарі «Впровадження в закладах ресторанного господарства, шкільних і дошкільних закладах системи НАССР» для спеціалістів, які опікуються питанням безпеки харчування в навчальних закладах міста Харкова та Харківської області, який проходив у Харківському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ. Перед слухачами виступила Чуницька Л.П. – Заслужений Працівник сфери послуг, член правління ГО «Український кулінарний союз», акредитований суддя WACS, ресторатор, головний технолог-консультант. Учасники семінару отримали безкоштовну консультацію з усіх питань, що ставилися модератору заходу, пакет необхідної документації, допомогу в опануванні системою HASSP, яка здійснює контроль за якістю продуктів харчування. Дякую Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації за організацію участі у корисному та змістовному семінарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

VR змінює світ! Третій день семінару для педагогів «Навчаємось з…

         Google допомагає вносити ґрунтовні зміни в…

Всі новини

Календар

Січень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Розклад дзвінків

1-й урок

8:30 – 9:15

* Перерва 5 хвилин

2-й урок

9:20 – 10:05

* Перерва 10 хвилин

3-й урок

10:15 – 11:00

* Перерва 20 хвилин

 
4-й урок

11:20 – 12:05

* Перерва 10 хвилин

 
5-й урок

12:15 – 13:00

* Перерва 10 хвилин

 
6-й урок

13:10 – 13:55

* Перерва 10 хвилин

 
7-й урок

14:05 – 14:50

* Перерва 25 хвилин

8-й урок

15:15 – 16:00