Меню сайту

Архів за Червень, 2013

22 червня о 10.00, з метою вшанування пам’яті загиблим воїнам в роки Великої Вітчизняної війни, в закладі була проведена загальношкільна лінійка «Ми будем довго пам’ятати…». Після закінчення лінійки-пам’яті, учні поклали квіти на могилу загиблого воїна в роки Великої Вітчизняної війни Юрова П.І., який похований на території закладу. Read the rest of this entry »

В перші дні червня

Червень 12th, 2013 by admin

В перші дні червня випускники 2013 року разом із гостями із компанії ГлакоСмітКляйн висадили на клумби школи-інтернату декоративні ялинки, рози і розсаду квітів петунії та чорнобривців. Протягом всього літа Read the rest of this entry »

19 травня вихованки 11 класу Афоніна Вікторія, Зюбан Євгенія, Пузікова Світлана взяли участь у обласному фестивалі «Таланти ІІІ тисячоліття». У фінальному  концерті, де взяли участь  76 учасників, наші дівчата виглядали на високому рівні. Read the rest of this entry »

03 червня вихованці нашого закладу гостинно приймали в актовій залі представників спілки підприємців, які привітали учнів із Днем захисту дітей. Вихованці отримали в подарунок взуття, альбоми для малювання, матеріали для уроків трудового навчання, а випускники – калькулятори. В кінці зустрічі відбувся дружній матч з футболу із старшокласниками.

День захисту дітей

Червень 1st, 2013 by admin

01 червня – в  День захисту дітей – учні середніх класів відвідали парк залізничників в м. Люботині, де смакували  морозивом, солодкою водою, і насолоджувались виступами переможців фестивалю «Люботинські джерела», в якому брали участь і наші вихованки Зюбан Євгенія та  Афоніна Вікторія.