Меню сайту

Архів за Листопад, 2015

Урок памяті

Листопад 27th, 2015 by admin

28 листопада пам’яті мільйонів українських селян, які загинули мученицькою смертю від голоду, заподіяного сталінським тоталітаризмом у 1932-1933 роках, пам’яті тисячі українських сіл і хуторів, які щезли з лиця землі. Проведений урок пам’яті в 1 класі вихователем Руденко О.М. «Скорботна пам’ять поколінь».

25 листопада 2015 року учні нашого закладу у Харківський академії мистецтва та дизайну відвідали майстерню «Графіка» . Де мали можливість ознайомитись з процесом створення малюнку в техніці «Графіка»

Екскурсія до Будинку художника

Листопад 25th, 2015 by admin

25 листопада 2015 року учні нашого закладу відвідали Будинок художника м. Харкова, де виставлені роботи видатних художників східної України, та роботи дітей, які навчаються в школі ім. І.Ю. Рєпіна.

В.М. Борисенко – керівник гуртка образотворчого мистецтва, провів цікаву екскурсію виставковими залами.

24.11 екскурсія до музею

Листопад 24th, 2015 by admin

24 листопада 2015 року учні 7-8 класів відвідали Люботинський краєзнавчий музей. Завідувач музею Каракаптан Л. М. провела оглядову екскурсію на тему «Пам’яті жертв Голодомору м. Люботин 1932-1933рр.»

Зроніть сльозу. Бо ми не мали сліз.

Заплачте разом, а не наодинці.

Зроніть сльозу за тими, хто не зріс,

Що мали зватись гордо – українці.

Згадайте нас – бо ми ж колись жили.

Зроніть сльозу і хай не гасне свічка!

Ми в цій землі житами проросли,

Щоб голоду не знали люди вічно.

Після оглядової екскурсії учні зібралися біля пам’ятного знаку жертвам голодомору. Хвилиною мовчання ушанували світлу пам’ять по померлим у роки голодомору, до пам’ятного знаку було покладено квіти.

Перлини української поезії

Листопад 23rd, 2015 by admin

19 листопада в стінах нашої шкільної бібліотеці вихователь 7 класу провів літературну композицію «Перлини української поезії».

Мета якої – виховувати любов до поетичного слова, будити в молодих душах любов до України, рідного народу, розкрити світ почуттів і пристрастей, створений поетичним словом великих майстрів.

Кожен учень продекламував вірші наших видатних поетів. Прозвучала поезія Т.Шевченка, Л.Українки, І.Франка, А.Малишка, Л.Костенко та В.Симоненка. Ця поезія спонукає до роздумів про кожного з нас: які ми є чи відповідаємо тим критеріям людяності. Треба гідно прожити життя, лишити добрий слід на землі. Бо призначення людини — творити добро, жити відповідно до законів людської моралі.

Я люблю Україну

Листопад 23rd, 2015 by admin

У Комунальному закладі «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Дивосвіт» Харківської обласної ради проходила декада МО вчителів природничо-математичного циклу. 20.11.2015 року був проведений інтелектуально-розважальний захід для учнів 9 класу «Я люблю Україну». В ході заходу були проведені цікаві конкурси: «Карта всліпу», «Славетні Українці», «Відгадай».

Літературна композиція

Листопад 19th, 2015 by admin

Тема щастя хвилювала людей у всі часи. Бути щасливим – головна мета кожного з нас. Але як досягти її ?

В школі було проведена КТС «Хочу бути щасливою людиною», в ході якої діти виготовляли мішечки «щастя » та листівки щасливих побажань. Це спонукало в учнів до самовиховання, формувало негативного ставлення до примітивного розуміння щастя. Під кінець заняття діти зробили висновок, що щастя – це сама людина, багатство її внутрішнього світу, характер її світогляду,її духовність.

Засідання інтегрованого МО

Листопад 13th, 2015 by admin

13 листопада було проведено засідання інтегрованого методичного об’єднання вчителів початкових класів і гуманітарного циклу. На засіданні було обговорено і затверджено графік проведення відкритих уроків, а також розглядалося питання використання ІКТ на уроках з предметів гуманітарного циклу та початкової школи.

ЗНО 11 клас

Листопад 13th, 2015 by admin

11 листопада 2015 року пройшли класні збори 11 класу на тему «ЗНО-2016». Класний керівник Бойчук Ірина Андріївна ознайомила з правилами складання ДПА та ЗНО у 2016 році. У класних зборах взяла участь практичний психолог Дудченко Світлана Михайлівна, яка надала рекомендації щодо психологічної підготовки до участі в ЗНО.

Конкурс малюнків

Листопад 13th, 2015 by admin

       11 листопада у навчальному закладі вихователем 3 класу Кучмою В.М., був організований конкурс малюнків серед учнів початкової школи, з метою широкого залучення дітей до вивчення Правил дорожнього руху, розповсюдження кращих форм і методів профілактичної роботи серед школярів, організації змістовного дозвілля дітей, виховання у них культурних та естетичних смаків .

       Під час малювання діти висловлювали свої думки та знання правил дорожнього руху. Через цікаві малюнки вони донесли інформацію про необхідність вивчення норм та правил дорожнього руху до одноліток. Адже всім відомо, що коли навчаєш сам, краще запам’ятовуєш.