Меню сайту

Архів за Жовтень, 2015

Коса-дівоча краса

Жовтень 26th, 2015 by admin

22.10.2015 року вихователем Кучмою В.М. був проведений захід «Коса – дівоча краса».Учні довідалися, що одним із символів українського народу є дівоча коса, яка є ознакою чистоти, непорочності,честі, краси, багатства. Вихователь формувала у дітей любов до прекрасного, цнотливого. Захід був проведений у формі майстер – класу. Брали участь діти всіх вікових категорій, які виявили бажання поділитися своїми навичками та вміннями заплітати коси.

Борис Олійник

Жовтень 23rd, 2015 by admin

22 жовтня 2015 року в в Коммунальному закладі « Люботинська спеціалізована школа – інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» з нагоди 80-річчя з дня народження поета і громадського діяча, академіка національної премії України імені Тараса Шевченка, голови фонду культури України Бориса Олійника, проведені такі тематичні заходи:

Круглий стіл «Борис Олійник:письменник, публіцист і громадський діяч» – в 10 класі.

Конкурс читців та знавців творчої спадщини Бориса Олійника – у 9 класі. Уроки «Життєвий і творчий шлях Бориса Олійника» в 5, 7, 8 класах.. Тематична лекція ”Значний внесок Бориса Олійника в розвиток української літератури, культури, філософії й політики” в 11 класі .

Усі заходи були спрямовані на те, щоб учні осягнули, що Борис Олійник – це сміливість думки, мужність і відвага.

Виставка малюнків

Жовтень 23rd, 2015 by admin

21. 10. 2015 в Комунальному закладі « Люботинська спеціалізована школа – інтернат І-ІІІ ступенів “ Дивосвіт”» відбулася виставка малюнків у кабінеті № 2. Організатором цієї виставки була вчитель образотворчого мистецтва Каплун Анна Павлівна . У виставці приймали участь учні 5-го і 9- го класів. Виставка проходила під назвою « Україна – єдина країна».

Урок фізики

Жовтень 23rd, 2015 by admin

20.10.2015 в Коммунальному закладі « Люботинська спеціалізована школа – інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» вчителі природничо – математичного циклу відвідали урок фізики молодого спеціаліста Котко Тетяни Сергіївни.

Урок відбувся у 9 класі з теми : « Розв´язування задач». Тетяні Сергіївні була надана методична допомога, щодо проведення уроків типу узагальнення та систематизації знань і умінь.

Олімпіада

Жовтень 23rd, 2015 by admin

19.10. 2015 в Комунальному закладі « Люботинська спеціалізована школа –інтернат І-ІІІ ступенів” Дивосвіт”» відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади із російської мови та зарубіжної літератури в 11 класі.

У конкурсі взяли участь четверо учнів. За результатами перевірки

І місце посіла Леонідова Ярослава

ІІ місце- Скрипань Сергій

ІІІ місце – Мартинова Катерина

Свято Покрава

Жовтень 21st, 2015 by admin

16.10 у школі відбулося свято «Козацька Покрова», яке завершило цикл заходів, присвячених Дню захисника Вітчизни.

Театралізована вистава сприяла пробудженню інтересу учнів до історії українського козацтва та української культури, вивченню національних традицій.

Доречним та цікавим було обладнання свята, підбір художнього змісту.

Конкурс малюнка

Жовтень 20th, 2015 by admin

16.10.2015 року у закладі був проведений конкурс малюнків на тему «Мій тато захисник».

У конкурсі прийняли участь учні початкових класів.

Мета заходу: залучення дітей до занять художньою творчістю, виховувати почуття українського патріотизму юних громадян, виявлення і підтримка творчих обдарувань та заохочення молоді до творчої діяльності

Тематична бесіда

Жовтень 20th, 2015 by admin

15 жовтня 2015 року в Комунальному закладі «Люботинська спеціалізована школа-інтернат «Дивосвіт» серед учнів середніх та старших класів проведені тематичні бесіди з нагоди 155 річчя з дня народження Софії Віталіївни Тобілевич, української акторки, перекладача, письменниці, етнографа та з нагоди 120 річчя з дня народження Володимира Зеновича Гжицького – українського письменника.

Учні дізналися про видатних українців багато цікавого, їм сподобались прочитані твори.

Важливо, що діти усвідомили, який вагомий внесок у розвиток української культури внесли С.В. Тобілевич та В.С. Гжицький.

«Україна у моєму серці.»

Жовтень 16th, 2015 by admin

14 жовтня 2015   Урок-презентація.

У навчальному закладі пройшов урок-презентація «Україна у моєму серці». Вихованці брали активну участь у підготовці і проведенні заходу. Дівчата дикламували вірші, розповідали історії з життя захисників, презентували зібраний матеріал, співали пісні. Мета заходу: розширити і поглибити національно-громадські,   військово-патріотичні уявлення і знання; формувати активну громадянську позицію школярів, щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів, поваг толерантність до інших   народів, віру в краще майбутнє України.

         Група вихідного дня урочисто привітала майбутніх захисників України.

Козацькі розваги

Жовтень 16th, 2015 by admin

13.10.2015 року до дня Козацької Слави вихователями Кучмою В.М. та Руденко О.М. були проведені спортивні змагання «Козацькі розваги» між командами 1-3 класів. Мета заходу: опанування козацької культурної спадщини, звичаїв, традицій, переймання козацьких забав та ігор, розвивати винахідливість, швидкість, спритність, сприяти фізичному розвитку юного покоління суверенної України.