Меню сайту

Архів за Серпень, 2013

Серпнева педрада

Серпень 30th, 2013 by admin

30 серпня 2013 року в закладі пройшла педагогічна рада, присвячена підсумкам  роботи педагогічного колективу за 2012/2013 н. р. У ході педради були також намічені основні напрямки навчально – виховного процесу на 2013/2014 навчальний рік, затверджений річний план роботи школи-інтернату. Також були Read the rest of this entry »

День незалежності

Серпень 29th, 2013 by admin

Україно! Мій духмяний диво цвіт,
Голубінь над чистим золотом колосся.
Через терни йшли до волі стільки літ,
І настав той світлий день, коли збулося!

 

День незалежності… Для кожної нації це найголовніше свято. 24 серпня 1991 року Верховна Рада прийняла Акт проголошення незалежності України. Вихованці закладу взяли участь в урочистостях, які були проведені в м. Харкові, а також провели конкурси вишиванок, віршів, пісень, малюнків на асфальті, присвячених головному державному святу. Read the rest of this entry »

12 серпня в Люботинському НВК пройшов огляд готовності закладу до нового 2013/2014 навчального року. Члени комісії відмітили належний стан території закладу , будівель та приміщень і особливо об’єктів, де був проведений поточний ремонт. Працівники НВК, які немало потрудились, готуючи школу, гуртожитки до роботи в новому навчальному році, дякують членам комісії за доброзичливе ставлення та справедливу оцінку роботи колективу. Read the rest of this entry »