Меню сайту

Архів за Червень, 2014

Свято «Останнього дзвоника»

Червень 5th, 2014 by admin

У ласкавому травневому повітрі

Бузковий запах ллється і бринить,

На шкільному нашому подвір’ї

Останній дзвоник нині  продзвенить

30 травня в закладі відбулося свято «Останнього дзвоника» 2013/2014 навчального року.  На святі були присутні гості: Голова ради школи  Кухарчик І.Л.- начальник служби приміських перевезень Південної залізниці, делегація Харківського національного економічного університету, волонтери фонду «Лайф-інтернешнл», які співпрацюють з колективом НВК.

День захисту дітей

Червень 5th, 2014 by admin

В День захисту дітей 40 вихованців школи виїхали до міста Харкова для участі у святі, яке відбулося на Малій Південній залізниці. Також група дітей відвідала зоопарк.

А до НВК завітали гості з Ленінського району міста Харкова на чолі з Мусієвим Максимом, які надали закладу гуманітарну допомогу.

Прекрасні зорі у травневім небі,

А в нашім залі зірочки земні.

Схвильовані, усміхнені, врочисті

Прощаються з дитинством школярі.

30 травня у навчально-виховному комплексі відбувся випускний бал  «Відлітають журавлята…», на своє останнє шкільне свято випускники запросили шефів, рідних та друзів.

Схвильовані дівчатка у вечірніх сукнях, серйозні хлопчики у дорослих костюмах тепло й щиро дякували присутнім працівникам закладу за піклування і турботу. Були святковий стіл і дискотека, катання на конях і зустріч ранкової зорі. Все це запам’ятається випускникам назавжди.