Меню сайту

Архів за Вересень, 2013

26 вересня учнів привітали представники Армянської общини. Вихованці поспілкувалися із гостями і запросили взяти участь у спортивних змаганнях та провести дружній матч з футболу Read the rest of this entry »

25 вересня в закладі відбулася зустріч із працівниками міського центру соціальної служби у справах сім’ї, молоді та спорту. На зустрічі були присутні учні 8-11 класів. Вихованці прослухали лекції по правовому вихованню: «Права та обов’язки учнів”, «Правопорушення та відповідальність». Також учні переглянули фільм «Про наркотики та наслідки» і прослухали коментар до нього. Read the rest of this entry »

Це – одне із улюблених свят православних українок. Цього дня у храмах багато жінок, серед них – значна кількість із цими жіночими іменами. Read the rest of this entry »

Змагання «Котигорошко»

Вересень 25th, 2013 by admin

З метою пізнання прекрасного у собі, сформованості основ духовно-морального та фізичного розвитку особистості в  рамках програми «Рік творчої обдарованості дитини»  21 вересня в закладі пройшло  спортивно-розважальне змагання «Котигорошко», учасниками якого були вихованці 8-11 класів. Дівчата змагалися в спортивних танцях  – перемогу отримали учениці 7 класу, а у спортивних змаганнях  хлопці показали свою фізичну загартованість, спритність. Серед старшокласників перемогли Жирнов Олександр та Філатов Олександр, серед учнів середніх класів –  Сумець Юрій. Read the rest of this entry »

Будні вихованців закладу

Вересень 25th, 2013 by admin

Протягом тижня всі учні брали участь у суспільно-корисній праці: прибирали подвір’я школи-інтернату, клумби. Разом з тим учні 9-11 класів готувалися до кулінарного конкурсу «Я – кулінар». Read the rest of this entry »

Подарунки вихованцям закладу

Вересень 18th, 2013 by admin

Радо зустріли в закладі одного із друзів усіх вихованців школи Одарюка Максима Павловича, який подарував для учнів 6-11 класів робочі зошити по біології, зошити для практичних робіт з географії, контурні карти та атласи, які дуже  необхідні дітям для отримання міцних та якісних знань.

День міста

Вересень 16th, 2013 by admin

14 вересня мешканці  Люботина святкували день міста. Працівники нашого закладу, під керівництвом директора, взяли участь у святковій ході, разом із вихованцями були присутні на святковому концерті. Read the rest of this entry »

Свято краси

Вересень 16th, 2013 by admin

Ах, сколько красавиц собралось сегодня!

Есть западный вкус, и манера востока

Прекрасные дамы Шекспира и Блока,

Мадонн, балерин, незнакомок портреты…

А где идеал? Да стандарта-то нету! Read the rest of this entry »

10.09.2013 року пройшла інструктивно – методична нарада вчителів з вивчення Типової інструкції з діловодства у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності, затвердженої Міністерством освіти і науки України від 28.08.2013 №1239. Read the rest of this entry »

Свято, присвячене Дню знань

Вересень 2nd, 2013 by admin

Сьогодні свято – віра у майбутнє,
Сьогодні свято – ніби вранішня зоря,
Яка вогнем засяє променистим,
Бо знань зерном живе уся земля.

Свято, присвячене Дню знань,  розпочалось в Люботинському навчально-виховному комплексі о 09.30.  В  актовій залі зібралися всі вихованці інтернату. Зі святом знань привітала учнів та працівників закладу директор Сивицька Віра Михайлівна і побажала всім присутнім здоров’я, невичерпного бажання до навчання, бути добрими та вдячними. Read the rest of this entry »