Меню сайту

Архів за Травень, 2014

23 травня в наш заклад завітали Герой України, депутат Верховної Ради, куратор навчально-виховного комплексу  Остапчук Віктор Миколайович та перший заступник начальника Південної залізниці, депутат обласної ради  Уманець Микола Григорович. Учні радо зустріли гостей, привітали їх щирими словами, висловили подяку за їх любов та турботу протягом багатьох років. Віктор Миколайович вручив усім присутнім подарунки і побажав випускникам успішно скласти екзамени.

Випускні екзамени

Травень 26th, 2014 by admin

23 травня розпочалися випускні екзамени для учнів одинадцятого класу. В цей день учні писали переказ з української мови «Війна закінчилась».

Привітання

Травень 26th, 2014 by admin

24 травня із закінченням навчального року учнів привітали  Колінько Анна та Кузьмічов Ігор, які стали в цей день подружжям.  Іграшки, які їм подарували в цей день гості замість квітів, сімейна пара вручила вихованцям нашої школи.

Суботник

Травень 20th, 2014 by admin

17 травня в школі-інтернаті відбувся суботник працівників школи-інтернату.

Профорієнтаційна робота

Травень 20th, 2014 by admin

Згідно з річним планом  роботи закладу, угод про співпрацю з міським, обласним центром зайнятості, службою у справах дітей, міським центром соціальної служби  у справах сім’ї та молоді, угод з професійними навчальними закладами та закладами І- ІІ рівнів акредитації  13 травня відбулася зустріч із представниками вищезазначених закладів з учнями 8-11 класів. Гості провели профорієнтаційну роботу, ознайомили учнів із ринком праці.

Висота маршала І.С. Конєва

Травень 20th, 2014 by admin

14 травня учнів 6-8 класів, з нагоди 69 – річниці Перемоги у Великій  Вітчизняній війні, відвідали національний меморіальний комплекс «Висоту маршала І.С. Конєва.

10 травня вихованці, разом із вихователями та волонтерами, провели свій вихідний день в лісі, де провели змагання з волейболу та спортивному бігу, присвячене перемозі у Великій Вітчизняній війні та із задоволенням приготували польову кашу.

«Бей – Дан»

Травень 20th, 2014 by admin

Протягом 10 років існує тісний зв’язок вихованців закладу з благодійний єврейським фондом «Бей – Дан». Волонтери приїздять до дітей на свята і в канікулярні дні з іграми і розвагами. Учні завжди з нетерпінням чекають зустрічі з гостями. На травневі свята волонтери приїхали до вихованців з подарунками. Діти тепло зустріли своїх давніх друзів, поспілкувалися  і провели змагання «Хто швидше встановить намет».

Травневі свята

Травень 12th, 2014 by admin

Для вихованців 6-10 класів травневі свята пройшли весело, насичено і цікаво. Учні  провели святкові дні в о/т «Простір» разом  з волонтерами та друзями з інших навчальних закладів.

День Перемоги! Іде по країні весна!

Дев’ятого травня – війна закінчилась страшна.

    Вже минуло 69 років з тієї травневої ночі, коли замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов мир, довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною, ціною крові і сліз. Ми щиро вітаємо ветеранів Великої Вітчизняної війни, всіх, хто подарував нам мир.

    8 травня в школі-інтернаті пройшло свято, присвячене Дню Перемоги, підготовлене учнями 6-7 класів та вихователем Столяренко К.В.