Меню сайту

Архів за Листопад, 2013

З 25.11.2013 по 29.11.2013 класними керівниками з учнями були підготовлені та проведені такі заходи до відзначення дня народження І.С.Нечуя – Левицького:

– для учнів 5-7 класів переглянутий кінофільм, знятий за одноіменною повістю І.С.Нечуя – Левицького «Кайдашева сім’я» ,

– для учнів 8 класу бесіда про життя і творчість І.С.Нечуя – Левицького,

– для учнів 9 класу читання твору І.С.Нечуя – Левицького «Кайдашева сім’я»,

– для учнів 10 класу вікторина за творчістю І.С.Нечуя – Левицького,

– для учнів 11 класу конкурс рефератів, присвячений життю і творчості І.С.Нечуя – Левицького.

На відзначення 150-ї річниці з дня народження Ольги Кобилянської з 25.11.2013 по 29.11.2013 класними керівниками з учнями були підготовлені та проведені такі заходи:

– для учнів 5-7 класів проведена бесіда про життя і творчість О. Кобилянської,

– для учнів 8-9 класів перегляд та обговорення кінофільму Ольги Кобилянської «Земля»,

– для учнів 10 класу проведений КВК «Життя і творчість О. Кобилянської»,

– для учнів 11 класу проведено засідання круглого столу.

Розвиток творчої особистості…

Листопад 28th, 2013 by admin

Розвиток творчої особистості через художню діяльність, що розвиває естетичне світосприйняття, потребу прекрасного, здатність до художнього мислення і тонкого емоційного відчуття довкілля.

Read the rest of this entry »

З метою формування моральних якостей, розвитку самоповаги, самодисципліни, навичок толерантної поведінки, формування умінь та навичок подолання конфліктів у колективі протягом листопада начальником відділу Люботинського міського центру соціальної  служби для сім’ї, дітей та молоді проводяться тренінгові заняття. 26 листопада пройшло чергове  заняття на тему: «Особистісного самовдосконалення»

Read the rest of this entry »

Кулінарний гурток «Кулєбяка»

Листопад 28th, 2013 by admin

У школі-інтернаті протягом восьми років працює кулінарний гурток «Кулєбяка». Учні 8-9 класів практикуються в приготуванні їжі, вчаться сервірувати стіл, приймати гостей. У процесі занять вони втілюють свої теоретичні навички в практичні. В період з 25 листопада йде підготовка старшокласників до конкурсу кулінарів, якій відбудеться 30 листопада 2013 р.

Read the rest of this entry »

27 листопада пам’яті мільйонів українських селян, які загинули мученицькою смертю від голоду, заподіяного сталінським тоталітаризмом у 1932-1933 роках, пам’яті тисячі українських сіл і хуторів, які щезли з лиця землі була присвячена лінійка-пам’яті “Голодомор 1932-1933», підготовлена учнями 10 класу та вихователем Кучма В.М.

Read the rest of this entry »

Доброта і милосердя – два крила на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги. До Міжнародного Дня інвалідів 27 листопада вихователь Столяренко К.В з учнями 6-7 класів провела урок доброти «Ми дивимось на них як на рівних».

Журнал «Освіта Харківщини»

Листопад 25th, 2013 by admin

Незабаром у освітян Харківщини з’явиться можливість довідатися про новини наукового та шкільного життя з нового джерела, а саме зі сторінок журналу «Освіта Харківщини». Тож матимемо нагоду не лише знайомитися з цікавим досвідом колег, а й поділитися власними педагогічними здобутками.

День подяки

Листопад 25th, 2013 by admin

24 листопада 2013 року з метою виховання у дітей любові до ближнього, милосердя, доброти волонтери провели з вихованцями 7-10 класів свято «День подяки»

Read the rest of this entry »

24 листопада 2013 року в області пройшов II етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури, в якому взяла участь команда із 4 учнів 8-11 класів нашого закладу.