Меню сайту

Архів за Листопад 25, 2013

Журнал «Освіта Харківщини»

Листопад 25th, 2013 by admin

Незабаром у освітян Харківщини з’явиться можливість довідатися про новини наукового та шкільного життя з нового джерела, а саме зі сторінок журналу «Освіта Харківщини». Тож матимемо нагоду не лише знайомитися з цікавим досвідом колег, а й поділитися власними педагогічними здобутками.

День подяки

Листопад 25th, 2013 by admin

24 листопада 2013 року з метою виховання у дітей любові до ближнього, милосердя, доброти волонтери провели з вихованцями 7-10 класів свято «День подяки»

Read the rest of this entry »

24 листопада 2013 року в області пройшов II етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури, в якому взяла участь команда із 4 учнів 8-11 класів нашого закладу.

Конкурс малюнків

Листопад 25th, 2013 by admin

24 листопада вихователь Кучма В.М. повела конкурс малюнків «Дзвони нашої гіркої пам’яті».

Read the rest of this entry »

23 листопада 2013 року в області пройшов II етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії, в якому взяла участь команда із 4 учнів 8-11 класів нашого закладу.

Лінійка пам’яті

Листопад 25th, 2013 by admin

Життя людське – найсокровенніший дар Божий, і кожне життя – дорожче  над усі цінності земні й небесні, і кожне життя – має зберегтися в пам’яті поколінь і нинішніх, і грядущих, бо ми люди. Ніколи не пізно покаятися і стати на шлях істини і любові, бо голоси мучеників із тридцять третього, що померли насильницькою жахливою смертю, волають до наших сердець і розуму, щоб сказати пекуче слово правди.

23 листопада в закладі була проведена лінійка – пам’яті «Є пам’ять, якій не буде кінця”, присвячена 80-роковинам Голодомору. О 16.00 в кожній групі була запалена свічка- пам’яті.

22 листопада 2013 року у закладі відбувся консиліум «Адаптація учнів 5 класу до нових умов навчання в середній ланці школи». На ньому були присутні заступник директора з навчально-виховної роботи Чумак Л.О., вихователі 5-го класу Старченко Т.І. та Світлична Н.І., класний керівник Троян О.М., вчителі-предметники, логопед Богун Н.А., практичний психолог Дудченко С.М. Метою консиліума була координація спільних дій щодо успішного навчання, повноцінного розвитку вихованців та подолання їх дезадаптації.

Read the rest of this entry »

Оздоровчу база «Простір»

Листопад 25th, 2013 by admin

21 листопада вихованці 6-7 класів були запрошені на оздоровчу базу «Простір»,  де разом із волонтерами «Лайф-інтерешнл»  цікаво провели час.

Read the rest of this entry »

З 12.11.2013 по 21.11.2013 року успішно проведено моніторинг якості загальної середньої освіти з математики, української мови (5 клас), української мови, історії України, геометрії, біології, алгебри (10 клас). Учасниками дослідження стали учні 5-го та 10-го класів.

З 18.11 по 22.11 2013 у закладі проходив «Тиждень протидії торгівлі людьми». У межах тижня для учнів 9-11 класів практичним психологом  були проведені бесіди, перегляд та обговорення  фільму «Небезпечна гра», під час якого діти висловлювали свої думки з даної теми.  Вихованці з цікавістю знайомилися з представленими на виставці нормативно-правовими  документами, літературою та буклетами:  « Як захистити себе від шахрайства»,  «Торгівля людьми в Україні», « Ні рабству!» тощо.

Read the rest of this entry »