Меню сайту

Архів за Лютий, 2017

22.02.17 р. учні нашого закладу відвідали Харківський дельфінарій.

Масляна – ярмарок

Лютий 24th, 2017 by admin

Масляну ми святкували

Люту зиму проводжали

Були танці, були співи

Та й млинці усім на диво!

Ой, яке то гарне свято

Що так радості багато!!

23.02.17 учні 6-7 класів разом з вихователем  Столяренко К.В  представили  у школі  театралізовану  виставу «Масляна-Ярмарок».

Обереги для АТО

Лютий 24th, 2017 by admin

Українська лялька-мотанка – унікальне явище, яке залишили нам у подарунок наші предки. Любов і світло душі, вкладене в неї створюють щасливу долю людині, сім’ї, роду і крізь простір і час передають її  нащадкам. Вихователь 2 класу Руденко О.М  провела майстер-клас у своїй групі по виготовленню ляльок-мотанок. Ляльки та листи підтримки, як обереги були передані бійцям АТО через  представника Харківської обласної «Спілки ветеранів АТО».

21 лютого 2017 року учні  КЗ «Люботинська спеціалізована школа-інтернат

І-ІІІ ступенів «Дивосвіт»  відвідали фотовиставку «Якби  не  Війна».

Герої цього проекту –  люди, яких війна торкнулась безпосередньо. Це обличчя, історії, пам’ять, мрії та плани 146 Героїв  сучасної  України.

Учні ознайомилися з тими, кому ми  маємо бути вдячні  за мир та тишу в наших домівках.

В лютому 2017 року  в інформаційно-виставковому центрі «БУЗОК»  проходила  персональна виставка Світлани Єкімової  «Поток жизни». Учні нашого закладу відвідали виставку, з цікавістю ознайомилися з творчістю художниці,   картини якої  – це відображення бажання поєднання внутрішнього  та зовнішнього світу через магію фарб, форм, ліній.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

Лютий 23rd, 2017 by admin

Учні КЗ «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Дивосвіт» Харківської обласної ради брали участь в конкурсі  «З душею до Бельгії», який був організований міжнародним комітетом ІСС Україна- Бельгія- Люксембург. Акімова Віра (6 клас) та Калініченко Костянтин (4 клас) стали переможцями цього конкурсу. Подарунком для переможців стане подорож до мальовничої Бельгії  влітку 2017 року.

 

Міжнародний день мови

Лютий 21st, 2017 by admin

З нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови 21.02.2017 року в нашому закладі було проведено лекцію та «диктант єдності» для учнів старших класів.

В лютому 2017 року  в  рамках договору про співпрацю КЗ «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Дивосвіт» Харківської обласної ради з Харківським національним університетом будівництва та архітектури   в Арт-галереї  ім. О.О.Чепеленка відкрита виставка курсових та дипломних робіт студентів  архітектурного факультету ХНУБА.

З лютого 2017 року КЗ «Люботинська спеціалізована школа-інтернат  І-ІІІ ступенів «Дивосвіт» Харківської обласної ради заключили договір про співпрацю з Харківським національним університетом будівництва та архітектури.  Згідно  умов  договору кожного тижня учні  нашого закладу відвідують додаткові заняття за фахом  з  викладачами архітектурного факультету  ХНУБА.

Відповідно до наказу Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації від 07.02.2017 №22 «Про проведення атестаційної експертизи Комунального закладу «Люботинська спеціалізована школа-інтернат I-III ступенів “Дивосвіт“» Харківської обласної ради»   атестаційна експертиза  проводитиметься в період з 13.03.2017  по  24.03.2017.