Меню сайту

Архів за Березень, 2017

Акція «Чисте довкілля»

Березень 27th, 2017 by admin

22 березня 2017 року  відбулася акція «Чисте довкілля»  Всі учні 6-11 класів завзято взялися до  роботи і  в короткий термін  гарно прибрали шкільну територію.

Відкриття арт-галереї

Березень 27th, 2017 by admin

21.03.17 року в арт-галереї навчального закладу була відкрита виставка молодої перспективної художниці  Єкімової Світлани «Прострація ультра» .В роботі художниці прослідувалося відкриття  нових планів світосприймання . В своїх картинах художниця виразила свій емоційний стан, внутрішній біль, байдужість до зовнішнього світу, замкнутість думок.

Лист від батька

Березень 27th, 2017 by admin

На жаль, в умовах воєнного часу, зв’язок батька і дитини відбувається через листування та телефон. Війна забирає ласку, піклування, але ніколи   не забере батьківську любов та дитячу щирість  і ніжність. Так Карпова Анастасія отримала поштою прапор Новоград – Волинської Рівненської бригади №30  з підписами бійців АТО, де служить її тато. Гордість за батька спонукала дівчину до написання вірша:

Папочка уехал на войну,

Мамочка осталась одна дома.

И поэтому  теперь я не хочу

Близких отпускать с родного крова.

Я любить хочу и быть любимой,

Доброй, нежной и красивой.

И сейчас прошу в ответ

Всем сказать: «Войне здесь – нет!»

Чтобы в мире жили дети,

И не было войны на свете!

З метою розширення світогляду школярів, формування суспільної думки щодо проблем внутрішньо переміщених осіб (ВПО), створення сприятливого середовища для кращого порозуміння серед однолітків, формування у дітей шкільного віку почуття толерантності протягом лютого-березня 2017 року у загальноосвітніх навчальних закладах м. Люботина за підтримки Українського жіночого фонду, Фонду Чарльза Стюарта Мотта та Центру гендерної культури планується реалізація соціальної ініціативи «Простягни руку допомоги».

 Для привернення уваги, підвищення результативності, донесення потрібной інформації та візуального образу проекту учнями Люботинської спеціалізованої школи-інтернату під керівництвом художника – графіка Борисенка В. М. був створений даний логотип проекту.

Виховний захід «Мої права»

Березень 16th, 2017 by admin

15 березня 2017 року вихователем 4 класу був проведений виховний захід «Мої права». Метою заходу було сформувати правову культуру учнів, розширювати знання про права та закони.

Дыти зрозуміли, що від народження всі люди мають певні права, які гарантовані і захищаються державою. Їх потрібно знати й реалізовувати. Але важливо запам’ятати: поводитись слід так, щоб своєю поведінкою не порушувати прав іншої людини. Незнання закону не звільняє від відповідальності за вчинки, дії або бездіяльність.

Шевченківські дні

Березень 16th, 2017 by admin

І знову – березень… І знову линуть до нас думи геніального українського поета Т.Г.Шевченка. Традиційно український народ у цей весняний час звертається до постаті Великого Кобзаря, яка у своїй величі була, є і залишається ні з чим незрівнянною, невичерпною для людського подиву й осягнення.

      Т.Г.Шевченко – це слава і гордість українського народу. Волею історії він ототожнений з Україною і разом з буттям рідної держави продовжується нею. Він росте і й розвивається в часі, в історії, і нам ще йти і йти до його осягнення. Ми на вічному шляху до Шевченка.

            В дні перемог і в дні поразок,

            В щасливі дні і в дні сумні

            Іду з дитинства до Тараса,

            Несу думки свої земні.

З метою вшанування творчої спадщини Т.Г.Шевченка  в нашій школі відбувся конкурс малюнків за його творчістю, який показав наскільки талановиті учні та як добре вони знають творчість видатного українця.

День українського добровольця

Березень 16th, 2017 by admin

Добровольці. Ті, хто стали солдатами, тому що того вимагав борг – боронити рідну землю від ворога. Хтось в мирному житті був лікарем, хтось менеджером, кухарем, програмістом, хтось був студентом та кинув навчання.

Їх подвиг врятував країну. Вони пройшли пекло найтяжчих бойових операцій: Широкине Іловайськ, Мар’їнка, Донецький аеропорт…
Іменами добровольців, що віддали на фронті свої життя, називають вулиці та проспекти українських міст. І відтепер 14 березня країна віддає шану їхньому подвигу, ця дата стала Днем українського добровольця.

 14 березня, Україна відзначає День українського добровольця.

Верховна Рада України 17 січня 2017 року ухвалила постанову №4261 про встановлення в Україні цього свята. Свято встановлене з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Для Вас жінки – усі зірки

Березень 9th, 2017 by admin

06 березня 2017 року у нашому закладі відбулося свято присвячене міжнародному жіночому дню 8 Березня під назвою «Для Вас жінки – усі зірки». Яке підготували учні 10,11 класу під керівництвом вихователя Петренко З.С.

Цей святковий день – 8 березня, цілком присвячений найпрекраснішій половині нашого суспільства. Саме цього дня ми вітаємо наших матусь, бабусь, сестер, вчителів, вихователів, подруг — усіх жінок, яких любимо, поважаємо, яким хочемо зробити приємне — зі святом весни, краси й любові, вітаємо і на роботі, і вдома.

В заході також взяли активну участь учні різних класів, музичний керівник Затолюк Н.Д., вихователь Кучма В.М.