Меню сайту

Архів за Грудень, 2016

Чудова «Тепла історія крижаного серця» зачарувала серця дітей, які приїхали  26.12.2016 до КЗ «Харківського обласного палацу дитячої  та юнацької творчості» . Новорічна вистава нікого не залишила байдужим. Дружні взаємини героїв казки надихнули дітлахів на позитивний настрій та створили доброзичливу атмосферу під час поїздки.

В жовтні- грудні 2016 року  учні Комунального закладу «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Дивосвіт» Харківської обласної ради  брали участь в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад  2016/2017 навчального року. За  підсумками наші учні зайняли:

І місце – 2 учня ( українська мова та література,  математика);

ІІ місце –  4 учня ( інформатика,  хімія,  українська мова та літератури,  інформаційні технології);

ІІІ місце –  11 учнів ( фізика, географія,  математика,  українська мова та література,  англійська мова,  правознавство, біологія).

Переможцями  ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад  в

2016/2017 навчальному році стали:

Калиненко Валерія (8-Б клас):     І місце – з математики;

                                                                ІІ місце – з інформатики, з інформаційних технологій;

                                                               ІІІ місце –з фізики, з українській мові та літературі, з англійської мови ).

Плужник Анна (8-А клас):            ІІ місце – з хімії, з української мови та літератури;

                                                               ІІІ місце – з фізики, з математики, з біології.

Карпова Анастасія (8-А клас):    ІІІ місце – з географії.

Терновська Ярослава  (7 клас):   І місце –  з української мови та літератури.

Мазур Владислав (9 клас):          ІІІ місце – з англійської мови.

Журба Діана (9 клас):                  ІІІ місце – з правознавства.

Панов Олександр (8-Б клас):      ІІІ місце – з біології.

Ластовка Катерина (9 клас):       ІІІ місце – з біології.

Участь в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад  2016/2017  навчального року дала  можливість перевірити учням якість отриманих  знань і проявити свої творчі здібності.

20 грудня 2016 року до нашого закладу завітав благодійний  Ротарі  Клуб Харків МРІЯ .  Гості  привітали всіх учасників І етапу художнього конкурсу для дітей «З душею до Бельгії». Діти отримали новорічні подарунки та сертифікати учасників конкурсу.

Відвідування цирку

Грудень 22nd, 2016 by admin

22 грудня 2016 року  учні  нашого закладу відвідали Харківський  державний цирк. Діти переглянули  міжнародну програму «Новорічна спека», зустрілися з  акробатами з Африки (Кенія), повітряними гімнастами  на ланцюгах, акробатами  на батуті,  спостерігали вертикальний політ під куполом цирку! А також: верблюди, яки, коні, лами, мавпи! І звичайно добрий Дід  Мороз із онучкою Снігуронькою!

У рамках проведення Року англійської мови у Комунальному закладі «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» Харківської обласної ради у період із 12 по 18 грудня 2016 року проведено тиждень англійської мови.

  Метою проведення тижня англійської мови було: удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови; розширення світогляду та ерудиції; розвиток творчих здібностей, самостійності, заохочувати учнів до роботи над собою; а також підтримування інтересу учнів до вивчення англійської мови.

    У понеділок, 12 грудня 2016 року, відбулося відкриття тижня іноземної мови на шкільній лінійці, на якій учнів ознайомили з планом проведення тижня.

         Був організований конкурс тематичних газет “England is a planet”, в якій взяли участь учні молодших та старших класів.

   У вівторок, 13 грудня 2016 року, відбувся перегляд фільмів «Феєрія мандрів. Лондон», для учнів початкових класів,  та «Travelling through England», для учнів старших класів. На відео-уроках учні «відвідали» цікаві місця Великобританії, дізнались багато нових фактів про відомі міста та пам’ятки природи Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії.

   Середа, 14 грудня 2016 року, була оголошена Днем англійської мови, який був присвячений пам’яті видатного англійського поета та драматурга Вільяма Шекспіра. Значення творчої спадщини якого вже давно набуло світового масштабу і нині не втрачає своєї актуальності. Учні переглянули фільм  «The secret life of William Shakespeare» та продекламували його «невмирущі» сонети.

   У четвер, 15 грудня 2016 року, було проведено інтелектуальне змагання серед учнів початкових та старших “The smartest”, метою якого було розвиток кмітливості при розв‘язуванні кросвордів, ребусів, головоломок.

А також був проведений урок-змагання “Master Chef” для 8 класів.

  У п’ятницю, 16 грудня 2016 року, у 7 та 8 класах було проведено інтелектуальне змагання English cafe “Veni, vidi, vici!”

Проведення тижня англійської мови стало стимулом для дітей більш глибше вивчати іноземну мову. Учні продовжили розвивати навички слухання, говоріння іноземною мовою, мислення та пам’ять.

19 грудня 2016 року у нашому закладі відбулося свято «Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай!»

Маємо чого радіти,

Добре знаєте ви, діти!

Долетіла до нас вість,

 Що до нас в дорозі гість.

Хто це? Кожен пам’ятай!

Це святий наш Миколай!

Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить.
У віконце заглядає, подарунки підкладає.
Звечора повірте в диво, ну а зранку вже сміливо
Під подушку заглядайте і дарунки забирайте.

 Діти 2 – 11 класів відтворили обряд проведення свята Миколая, показали його красу. Артисти виховували бажання впроваджувати і оберігати народні звичаї, почуття любові до традицій рідного краю.

На святі були присутні шефи та куратори: Кухарчик І.Л.  – Голова Ради школи, начальник регіональної філії Південна залізниця ПАТ «Укрзалізниця» Уманець М.Г., профспілковий комітет заводу «ФЕД», представники благодійного фонду «Заповіт» Світлична Наталія.

Учні отримали гарний святковий настрій і подарунки.

 

Новорічна дискотека

Грудень 16th, 2016 by admin

На дворі по –новорічному зимно. Вже так близько Новий, 2017 рік , який принесе з собою величезну кількість неймовірних моментів. І щоб  зберегти  святковий настрій 15 грудня у школі відбулася новорічна дискотека для учнів закладу.  Діти власноруч прикрасили  зал,  виступали в якості звукооператорів та діджеїв. Цей вечір надовго запам’ятається нашим школярам.

В рамках проведення Тижня англійської мови в Комунальному закладі «Люботинська спеціалізована  школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» Харківської обласної ради, 13 грудня 2016 року учні молодших та старших класів переглянули фільми «Феєрія мандрів. Лондон» та «Travelling through England».

День англійської мови

Грудень 15th, 2016 by admin

В рамках проведення Тижня англійської мови в Комунальному закладі «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» Харківської обласної ради, 14 грудня 2016 року оголошено Днем англійської мови, який був присвячений пам’яті видатного поета та драматурга Вільяма Шекспіра. На виховному заході «The secret life of William Shakespeare», учні школи продекламували сонети поета.

ВІТАЄМО переможців

Грудень 15th, 2016 by admin

ВІТАЄМО

переможців ІI етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади 2016/2017 навчального року

з інформатики

 Калиненко Валерію (8-б клас) – II місце

ВІТАЄМО

переможців ІI етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади 2016/2017 навчального року

з фізики

  1. Плужник Анну (8-а клас) – III місце
  2. Калиненко Валерію (8-б клас) – III місце

ВІТАЄМО

переможців ІI етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади 2016/2017 навчального року

з хімії

Плужник Анну (8-а клас) – II місце