Меню сайту

Архів за Травень, 2017

День відкритих дверей

Травень 15th, 2017 by admin

13 травня 2017 року учні нашої школи відвідали День відкритих дверей у Харківському автомобільно-дорожньому технікумі. Майбутні випускники  відвідали виставку відділень навчального закладу, ознайомились з переліком спеціальностей, які можна отримати в навчальному закладі , дізналися про умови вступу до технікуму.

10 травня відбулась зустріч студентів та викладачів Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова з учнями нашої  школи. Студенти презентували свої проектні роботи, а учні ознайомили з своїми кращими роботами .

Дні Європи в Україні

Травень 12th, 2017 by admin

Відзначення Днів Європи в Україні – це крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. У ці  дені ми шануємо наші спільні цінності, історію та, що найголовніше – наше спільне майбутнє.

Година пам’яті

Травень 12th, 2017 by admin

9 травня –  це свято увійшло до наших сердець як символ героїзму і безприкладної мужності народу, що відстояв мир на землі. Немає сім’ї, якої не торкнулася б пожежа Другої світової війни. Ми свято шануємо пам’ять наших земляків, що не повернулися з полів битв. Ми вдячні захисникам всіх поколінь, що присвятили себе служінню Батьківщині.

8 травня 1945 року представник агресора (німецький генерал Йодль) та уповноважені особи від СРСР, Великобританії, США та Франції підписали угоду про капітуляцію німців. Так цей день став датою, яку вся Європа відзначає як день примирення й пам’яті про загиблих. В Україні він був введений в календар святкових днів зовсім недавно – з 2015 року.

Працівники закладу брали участь в урочисто-траурній церемонії покладання квітів до Меморіалу Слави у Лісопарку з нагоди Дня пам’яті та примирення.