Меню сайту

Архів за Жовтень, 2016

Конкурсний відбір

Жовтень 24th, 2016 by admin

22 та 23 жовтня 2016 року учні нашого закладу Кононенко Катя (10 клас) та Мазур Владислав (9 клас) взяли участь в І та ІІ турах конкурсного відбору за програмою «Програма обміну майбутніх лідерів» (FLEX) на 2017/2018 н. р за підтримки організації Американські Ради з міжнародної освіти  ACTR/ACCELS (American Councils), яка фінансується Державним департаментом США в Україні протягом осіннього періоду 2016 року..

18 жовтня 2016 року в ХАНО відбувся фестиваль ораторського мистецтва на тему: «Щасливий вік той, у якому живе твій подих долі й мрій… (М. Вінграновський)».

У цьому фестивалі взяла участь переможець шкільного конкурсу, учениця 11 класу Перець Юлія.

Олімпіада з укр.мови

Жовтень 13th, 2016 by admin

11 жовтня 2016 року пройшов І етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови.

Олімпіада з біології

Жовтень 13th, 2016 by admin

10 жовтня 2016 року в Комунальному закладі «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» Харківської обласної ради пройшов І етап Всеукраїнської олімпіади з біології.

Торгівля людьми

Жовтень 13th, 2016 by admin

11.10. 2016 р.  для учнів 8-11 класів був проведений тренінг  «Що  таке торгівля людьми?» . Захід проводився  головою учнівського самоврядування  Кривенею Юлею в актовій залі.  В якості тренера, Юля сфокусувала увагу дітей на проблемі торгівлі людьми, ознайомивши присутніх з національними  та міжнародними документами щодо торгівлі людьми. Усі учні отримали Статтю 149 і витяги з Протоколу до Конвенції ООН. Учасники тренінгу активно приймали участь у обговоренні ситуацій  торгівлі людьми під час вправи з картками «Що трапилось?» , поділившись на підгрупи. На тренінгу діти переглянули відеофільм «Станція призначення -життя» та в кінці заняття заповнили таблицю «Основні форми торгівлі людьми», використовуючи інформацію, отриману під час перегляду відеоматеріалу. В кінці заходу тренером був підведений підсумок  та узагальнені результати.

Конкурс

Жовтень 13th, 2016 by admin

06 жовтня 2016 року в Комунальному закладі «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» Харківської обласної ради пройшов І етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Олімпіада з хімії

Жовтень 13th, 2016 by admin

06 жовтня 2016 року юні хіміки Комунального закладу «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» Харківської обласної ради змагались  на І етапі Всеукраїнської олімпіаді з хімії.

День учителя

Жовтень 5th, 2016 by admin

3 жовтня в нашій школі пройшло свято День учителя. Свято готували учні 8 класу, але приймали участь у святі й наймолодші діти нашого закладу. Святкова, весела  атмосфера, яка була у залі,    створила нашим вчителям чудовий настрій і наснагу на подальшу працю.

Святогірська Лавра

Жовтень 5th, 2016 by admin

1 жовтня 2016 року учні КЗ «Люботинської спеціалізованої школи-інтернату «Дивосвіт» відвідали одну з трьох Лавр України – Святогірську, що розкинулася у мальовничому місці над Сіверським Дінцем.

Вона вражає своєю духовною силою і красою культурних шедеврів.

Духовна велич Лаври, її архітектура, різнобарв’я фарб осінньої природи не залишили нікого байдужими.

Урок толерантності

Жовтень 4th, 2016 by admin

У 2 та 4 класах було проведено урок толерантності, в якому згадали трагедію Другої світової війни та Бабиного Яру.  На занятті діти навчилися співпереживати, цінувати рідний дім, родину, друзів.