Меню сайту

Архів за Вересень, 2015

Екскурсія в екопарк

Вересень 25th, 2015 by admin

22 та 23 вересня 2015 року учні молодших класів Люботинської спеціалізованої школи-інтернату I-III ступенів «Дивосвіт» разом з класними керівниками та вихователями відвідали Екопарк.

Знайомство з разноманітним світом тварин та рослин подарувало дітям позитивні враження та чудовий настрій.

Свято осені

Вересень 22nd, 2015 by admin

18 вересня в нашому закладі проводилось свято осені « Природи рідної дари».

Під керівництвом класних керівників учні взяли активну участь у виготовленні композицій та букетів з природного матеріалу: квітів, овочів та фруктів.

Підсумком свята був святковий концерт, який підготувала з учнями музичний керівник Мозгова Л.М. Діти співали про осінь і раділи теплу, бабиному літу.

Свято 1 вересня

Вересень 1st, 2015 by admin

01 вересня 2015 року Комунальний заклад «Люботинська спеціалізована школа-інтернат I-III ступенів «Дивосвіт» привітно відкрила двері для своїх учнів та їх батьків. День знань – прекрасне , світле свято. Сьогодні в усіх освітянських закладах нашої держави лунає традиційний перший шкільний дзвоник. Новий навчальний рік завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Нехай він дарує всім нам високі й світлі почуття, відкриває перед молоддю широкі обрії пізнання, педагогам приносить задоволення від плодів їхніх зусиль, а батькам – віру в щасливу долю юної зміни.