Меню сайту

Архів за Січень, 2016

29 січня 2016 року для учнів старших класів вихователь Петренко З.С провела виховну годину «Пам’яті героїв Крут», присвячену подіям, які відбувалися 29 січня 1918 року. Мета заходу: поглибити знання учнів про історичне минуле нашої держави; формувати національну свідомість школярів; виховувати патріотів, повагу до синів-героїв держави; розвивати пізнавальні інтереси; виховувати любов до рідного краю, його історичного минулого і сучасності.

В ході заходу діти ознайомилися з історичними подіями тих часів, переглянули : відео фрагменти «Бій під Крутами», «День пам’яті героїв Крут», ілюстрації, послухали пісні присвячені пам’яті героїв Крут: «Ніколи не плач», «Балада про Крути», вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Тренінг Я і мій клас

Січень 29th, 2016 by admin

27 січня 2016 року практичним психологом Дудченко Світланою Михайлівною був проведений тренінг для учнів 5 класу « Я і мій клас». Діти з цікавістю виконували різні завдання, вчилися спілкуватися, із захопленням брали участь у руханках.

Знайомство з велокраїною

Січень 29th, 2016 by admin

 27.01.2016 року в школі “Дивосвіт” було проведено виховний захід “Знайомство з велокраїною”

Метою заходу було пропагування здорового способу життя та заохочення дітей до нового виду спорту, а саме   велотуризму.

На захід були запрошені представники Люботинського велоклубу “Lubotin Bike Club”,  які розповіли дітям про діяльність свого клубу та ознайомили дітей з особливостями велоспорту.

Соборність

Січень 22nd, 2016 by admin

22 січня в школі-інтернаті була проведена урочиста лінійка з нагоди річниці святкування Дня Соборності України, а також організований флеш-моб в знак солідарності та пошани – ланцюжок єдності «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг». Цей захід спонукав вихованців школи та педагогічний колектив до нацiональної свiдомостi i людської гiдностi, вiдродження паросткiв духовностi. Після уроків в актовій залі  для учнів 9-11 класів був продемонстрований відеофільм «Акт Злуки 22 січня 1919р», в якому розповідалася історична подія, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу.

Зимова прогулянка

Січень 22nd, 2016 by admin

Малята залюбки в позакласний час грають у веселі ігри на шкільному подвір’ї. Дружнє дозвілля позитивно впливає на формування дитячого колективу та розвиває пізнавальний інтерес малят.

Виховна година

Січень 22nd, 2016 by admin

День Соборності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Ідея соборності бере свій початок від об’єднання давньоруських земель навколо князівського престолу в Києві, а її філософське коріння сягає часів Візантії. Протягом віків її практичним втіленням займались українські гетьмани Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Петро Дорошенко, Пилип Орлик. Тому сьогодні були проведені виховні години на тему «Одна єдина Україна!».

Щедрівки- це невід’ємна частина українського фольклору. Щедрівка увібрала в себе національний колорит та менталітет нашого народу. 13 січня вихователь Курова К.В. та учні 7-8 класів пройшли по школі та підняли усім настрій веселими щедрівками та веселим співом.

Щедрий вечір, добрий вечір,
Добрим людям на здоров’я.
А пан, як господар.
Господиня, як калина.
А діточки, як квіточки.
Щедрий вечір, добрий вечір,
Добрим людям на здоров’я!

 

Щедрівочка прийшла

Січень 14th, 2016 by admin

13.01.2016. По Різдві наступає Старий Новий Рік. Не менш запальне і веселе свято, яке відсвяткувати вихованці нашої школи з веселими щедрівками,та колядками. Учні 1 класу під керівництвом вихователя Руденко О.М. ,яка познайомила дітей з традиціями українського народу , з традиційним проведенням українських народних щедрівок на передодні Старого Нового Року. Діти привітали всіх співробітників закладу, бажали здоров’я, миру, щастя та добробуту.

Відчиняйте ж, люди, хати

Прийшов щедрик щедрувати,

Щедрий вечір, добрий вечір,

Добрим людям на весь вечір!

Новорічне водне шоу

Січень 14th, 2016 by admin

04 січня 2016 року учні Люботинської спеціалізованої школи-інтернату «Дивосвіт» були запрошені на новорічне водне шоу в басейн «Локомотив».

Школярі мали змогу поринути у світ казки, побачити виступи майстрів спорту з синхронного плавання, повітряної гімнастки та багато інших цікавих новорічних сюрпризів.

Діти були задоволені побаченим, а в кінці від Діда Мороза, Снігуроньки та організаторів свята отримали солодкі подарунки.

Дякуємо за прекрасне свято!

ляльковий театр

Січень 14th, 2016 by admin

12.01.2016 до вихованців нашого закладу завітав ляльковий театр «Восторг», з виставою «Пригоди у чарівному лісі», діти із задоволенням та цікавістю спостерігали за пригодами казкових героїв, познайомились з чарівним світом лялькового театрального закулісся.