Меню сайту

Архів за Січень 29, 2016

29 січня 2016 року для учнів старших класів вихователь Петренко З.С провела виховну годину «Пам’яті героїв Крут», присвячену подіям, які відбувалися 29 січня 1918 року. Мета заходу: поглибити знання учнів про історичне минуле нашої держави; формувати національну свідомість школярів; виховувати патріотів, повагу до синів-героїв держави; розвивати пізнавальні інтереси; виховувати любов до рідного краю, його історичного минулого і сучасності.

В ході заходу діти ознайомилися з історичними подіями тих часів, переглянули : відео фрагменти «Бій під Крутами», «День пам’яті героїв Крут», ілюстрації, послухали пісні присвячені пам’яті героїв Крут: «Ніколи не плач», «Балада про Крути», вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Тренінг Я і мій клас

Січень 29th, 2016 by admin

27 січня 2016 року практичним психологом Дудченко Світланою Михайлівною був проведений тренінг для учнів 5 класу « Я і мій клас». Діти з цікавістю виконували різні завдання, вчилися спілкуватися, із захопленням брали участь у руханках.

Знайомство з велокраїною

Січень 29th, 2016 by admin

 27.01.2016 року в школі “Дивосвіт” було проведено виховний захід “Знайомство з велокраїною”

Метою заходу було пропагування здорового способу життя та заохочення дітей до нового виду спорту, а саме   велотуризму.

На захід були запрошені представники Люботинського велоклубу “Lubotin Bike Club”,  які розповіли дітям про діяльність свого клубу та ознайомили дітей з особливостями велоспорту.