Меню сайту

Архів за Січень, 2017

26 січня 2017 року вихователем Н. І. Панченко  у групі 9 класу  була проведена презентація проекту «Історія та сучасність мого краю».

Для проведення презентації проекту була використана

дискусія у формі симпозіуму «Мій рідний край – перлина Харківщини».

Учні поглиблювали та систематизували знання про рідний край, досліджували і узагальнювали пошуковий матеріал, розвивали  вміння  формулювати власну точку зору та  відстоювати її в ході дискусії.

Під час презентації учні 9 класу використовували карту Харківської області, мультимедійні презентації, відео про рідний край, наукову літературу, періодичні видання.

24 січня 2017 року вихователем К. В. Куровою була проведена година спілкування «Етична Абетка» у групі 8 класу.

Епіграф: «Будьте вихованими, бо ніщо не дається нам так дешево і не ціниться так дорого, як вихованість»  Міґе́ль де Серва́нтес.

Вихователь познайомила учнів із засобами самопізнання, щоб виявити ті якості, які необхідно виховувати у собі. Діти  пригадали основні умови вихованості. При проведенні  години спілкування учні 8 класу створили схему «Вихованої людини», розв’язували життєві ситуації, перевіряли свої  знання грою «Закінч речення з правил етикету».

Під час проведення виховного заходу К. В. Курова формувала  навички культури поведінки,  вчила  ввічливості, привітності, людяності.

З 23.01. 2017  по 01. 02.2017 у нашому закладі проводиться декада МО класних керівників та вихователів.

23 січня 2017 року вихователем К. В. Столяренко  у групі 6-7 класі була проведена гра-репортаж «Видатні імена сучасної України».

Девіз заходу «Усі ми – це наша родина, це наша сім’я, це наша Україна». Вихователь за допомогою мультимедійної презентації «Славетні українці» представила життя і творчість видатних українців:. М. М. Амосова, О. К. Антонова , К. В. Білокур, С. В. Бубка, В. О.Івасюка, О. В. Пономарьова, Р. С. Лижичко, С. А. Джамаладі́нової, В.В.Кличка та  В.В.Кличка.

К. В. Столяренко  прищеплювала любов до рідного краю, почуття гордості за славних синів і дочок держави.

День Соборності України!

Січень 20th, 2017 by admin

День Соборності України!

Зі святом нашого єднання!

Нехай щастить нам  у всьому!

Сердечно бажаємо вам, шановні громадяни, міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

 

Щедрівка

Січень 13th, 2017 by admin

13.01.2017  «Щедрий вечір, добрий вечір!»

Щедро,щедро стіл накритий!

Буде рік багатий,ситий,

Буде щастя і здоров я,

Жити будете в любові,

Чесні будуть справи й дії,

Всі здійсняться Ваші мрії,

Щедро, щедро Вам бажаю,

З Новим роком Вас вітаю!

Вихованці нашої школи від щирого серця привітали працівників закладу театралізованим дійством «Щедрий вечір, добрий вечір!».

Театр «Восторг»

Січень 13th, 2017 by admin

12 січня до  нашої школи “Дивосвіт”» завітав ляльковий театр «Восторг», з новорічною виставою «Пригоди новорічного лісу», адміністрація закладу висловлює  подяку керівництву ООО «Лауфергрупп» за організацію лялькової вистави для учнів нашої школи.

 

Зимова прогулянка

Січень 13th, 2017 by admin

Зимовий вечір надзвичайно тихий, здається, що ніхто не хоче порушувати цю ідилію, але життя у школі «Дивосвіт» кипить. Діти залюбки на вечірній прогулянці  створюють снігові скульптури, вдихаючи в них казковий настрій.

Театр « Тимур»

Січень 10th, 2017 by admin

Цікавою та різноманітною була святкова програма зимових канікул в школі-інтернаті « Дивосвіт» .4 січня  група старшокласників відвідала театр « Тимур», де діти стали учасниками новорічної розважальної програми та глядачами вистави « Момо». Юні артисти нагадали нам про те , що в житті є не лише радість і свято , і треба бути готовим надати допомогу тим, хто втратив і своїх близьких, і рідний дім.

Вистава на воді «Лускунчик»

Січень 10th, 2017 by admin

04.01.2017 Учні школи – інтернату на запрошення  регіональної філії «Південної залізниці»  на базі фізкультурно – спортивного клубу «Локоматив» відвідали новорічну виставу  на воді «Лускунчик».

Вистава «Синій птах»

Січень 10th, 2017 by admin

08.01.2017 на запрошення  регіональної філії «Південної залізниці» вихованці школи відвідали виставу «Синій птах»   у  Харківському  Центральному  Будинку науки і техніки Харківської дирекції залізничних перевезень Південної залізниці.