Меню сайту

Архів за Грудень, 2014

Цирк

Грудень 26th, 2014 by admin

23 грудня 2014 року учні нашого закладу відвідали благодійну програму Харківського цирку. Програма була дуже цікавою: тварини, повітряні гімнасти, еквілібрісти. Найбільше всіх розвеселили клоуни. Дід Мороз і Снігуронька привітали всіх дітей з Новим Роком і Різдвом Христовим, і запалили вогні святкової ялинки.

Палац творчості

Грудень 26th, 2014 by admin

22 грудня 2014 року учні КЗ «Люботинський НВК» відвідали в Палаці творчості м.Харкова святкову виставу «Новорічні пригоди Маші і Віті».  Дітей приємно вразило, що вистава йшла рідною мовою, прекрасно грали артисти, декоратори вміло оформили сцену. Учні були у захваті від вистави. Дякуємо організаторам, артистам, спонсорам за прекрасне свято!

День Святого Миколая

Грудень 23rd, 2014 by admin

В цей же день ми приймали також делегацію Харківського заводу ФЕД, який вже більш як 14 років опікується нашими вихованцями.

19 грудня 2014 посланцями Святого Миколая до закладу прибули представники Міжнародного благодійного фонду «Нове покоління», які привезли дітям літнє взуття.

20 грудня 2014 група вихованців НВК переглянула виступ танцювального колективу «Щасливе дитинство» в Палаці студентів Харківського Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого». Під час поїздки до м. Харкова директор школи Сивицька В.М. провела екскурсію по історичним місцям рідного краю, познайомила учнів з пам’ятками архітектури.

ХНЕУ

Грудень 22nd, 2014 by admin

15 грудня 2014 року КЗ «Люботинський НВК» відвідали шефи з ХНЕУ. Студенти і викладачі університету привітали виховнців і працівників закладу з наступаючими новорічними святами та пригостили дітей солодащами.

Шефи Південної залізниці

Грудень 22nd, 2014 by admin

Всі передсвяткові дні життя в НВК вирувало: прикрашалися приміщення й ялинки, йшли репетиції спектаклю, діти готували святкові костюми та декорації.

18 грудня 2014 наша родина зустрічала Народного депутата України Остапчука Віктора Миколайовича та шефів з Управління Південної залізниці. Діти радо вітали дорогих гостей, були новорічні подарунки від Віктора Миколайовича, який 14 років очолює піклувальну раду Люботинського НВК, докладаючи значних зусиль для зміцнення матеріальної бази закладу. Крім солодких подарунків Остапчук В.М. потурбувався, як і в минулому році, про забезпечення нашої тваринницької ферми сіном.

Після привітання Героя України Остапчука В.М. із новорічним поздоровленням від імені і за дорученням начальника Південної залізниці Уманця Миколи Григоровича., виступив  Голова Ради школи Кухарчик Ігор Леонідович.

Діти раділи подарункам, а директор НВК Сивицька В.М. у відповіді на привітання гостей висловила велику подяку за допомогу і підтримку присутнім на святі голові Дорпрофсожу Залозних Вячеславу Анатолійовичу, начальнику локомотивного депо Люботин Гаврилюку Святославу Станіславовичу.

Народний депутат України

Грудень 22nd, 2014 by admin

В числі гостей закладу Народний депутат України Кошель Альона, яка крім солодких подарунків подарувала дітям посуд, а для Карпінського Влада – дуже необхідний йому для лікування глюкометр.

 

16 грудня 2014 року наш заклад відвідав Харківський унівеситет мистецтв ім. І.П. Котляревського. Студенти та викладачі закладу влаштували для вихованців музичний концерт, присвячений дню Святого Миколая.

70-річниці визволення України

Грудень 9th, 2014 by admin

3 грудня 2014 року вихователем вищої категорії Руденко О. М. та вихованцями 9-11класів був проведений загальношкільний виховний захід присвячений 70-річниці визволення України від фашистських загарбників у роки Великої Вітчизняної війни.

Під час заходу учнів переглянули свідчення воєнних подій, прозвучали пісні воєнних років. Вшанували загиблих хвилиною мовчання, усі присутні схилили в поклоні голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя за наше сьогодення.

 

Тиждень права

Грудень 5th, 2014 by admin

В рамках тижня права в нашому закладі пройшов виховний захід серед учнів середньої та старшої школи на тему «Права людини». Метою заходу було розширення знань про права людини, формувати розуміння необхідності дотримання законів, формування сучасного законослухняного громадянина. Учні вивчали витяги з Конституції України та Декларації прав людини і громадянина.

01.12.2014 року  до Міжнародного Дня боротьби зі СНІДом  в нашому закладі пройшли такі заходи: бесіда в 6-му класі «СНІД – шлях в нікуди», дискусія в 10 класі «Як уберегтись від СНІДу», виховні години в 7-9, 11 класах «СНІД – наш спільний біль». На цих заходах вчителі та учні розповідали, що знають про СНІД як страшну хворобу, про способи передачі СНІДу, про заходи, які необхідно вживати для профілактики СНІДу. І хоча вчені б’ються над винайденням вакцини проти СНІДу, учні зробили висновки, що єдиною вакциною є здоровий спосіб життя. Життя за принципами етичності і моральної охайності і є принципом усунення страшної хвороби як соціального явища з нашого життя.