Меню сайту

Архів за Лютий, 2016

Кримський спротив

Лютий 29th, 2016 by admin

26 лютого 2016 року в комунальному закладі «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» Харківської обласної ради були проведені уроки до Дня початку кримського спротиву.

На уроках вчителі розповіли правдиву інформацію про участь мешканців Кримського півострову в обороні своєї землі – громадяни Криму не прийняли окупантів, а встали на захист своєї землі, хоча сили були нерівними.

Саме про події лютого-березня 2014 року в Криму говорилось на уроках.

Метою уроків було формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави та нації; усвідомлення взаємозв’язку між індивідуальною свободою правами людини та її патріотичною відповідальністю.

Двадцятого лютого 2016 року вихователем Євсєєвим О.А. був проведений відкритий виховний захід вечір-реквієм присвячений героям «Небесної сотні» -«Мамо, я не вернусь».

В заході була вшанована пам’ять загиблим героям Майдану.

Головна мета заходу – виховувати почуття поваги до героїв Небесної сотні, патріотичну свідомість, власну віру у духовні сили народу, його майбутнє; прищеплювати любов до Батьківщини; формувати бажання стати гідними громадянами України.

Будинок учителя

Лютий 16th, 2016 by admin

16.02.2016 Учні 7,8 класів відвідали виставку дитячих робіт за темою «Мій біль – Афганістан», а також мали можливість поспілкуватись з воїнами інтернаціоналістами, які приймали участь в бойових діях на території інших держав.

Минають дні, ідуть роки.

Життя листки перегортає.

А біль Афгану – навіки,

В душі чомусь не замовкає.

15 лютого відзначають скорботний День пам’яті воїнів-афганців. В м. Люботині біля пам’ятника воїнам загиблим в Афганістані відбувся мітинг, присвячений вшануванню їх пам’яті. Делегація нашого закладу взяла участь у мітингу та покладанні квітів до пам’ятника.

З днем Святого Валентина

Лютий 14th, 2016 by admin

Прийміть наші щирі сердечні вітання
Зі святом закоханих, святом кохання.
Бажаєм закоханим більше весни,
А тим хто шукає – кохання знайти.

День именинника

Лютий 12th, 2016 by admin

На цьому тижні 1 клас відсвяткував «День іменинника»!

Вітаємо всіх дітей, з днем народження!

Зустріч з випускниками

Лютий 10th, 2016 by admin

9 лютого відбулася зустріч старшокласників школи-інтернату “Дивосвіт” з випускниками закладу минулих 10 років, які успішно закінчили вищі навчальні заклади та знайшли своє місце в професії і житті . Зустріч проходила в соціальному гуртожитку регіонального благодійного фон ” Лайф інтернешенл” в місті Харків , де живуть деякі з випускників .

Відбулася цікава розмова про життєві цінності, пріорітетну значемість навчання. Старшокласники , зацікавлені розповідями випускників, задавали свої питання, розповідали про життя в оновленній школі-інтернаті.

Спільна розмова продовжилась за спільним чаюванням, і була, безумовно корисною для майбутніх випускників.

Директор                                 В.М. Сивицька

Виставка професій

Лютий 10th, 2016 by admin

09 лютого 2016 року учні 11 класу відвідали третій щорічний «Ярмарок вишів», який пройшов на базі ОКЗ «ХОБЮ». Профорієнтаційна акція проводилась в межах діючої програми «Обираємо професію крок за кроком». На ярмарку були представлені провідні ВНЗ міста Харкова.

Скульптури

Лютий 5th, 2016 by admin

4 лютого 2016 року , на подвір’ї школи, серед учнів початкових класів відбувся конкурс зимових скульптур. Малята залюбки після уроків , розділивши у групи , ліпили різноманітні фігури з снігу. Дружнє дозвілля позитивно впливає на формування дитячого колективу та розвиває пізнавальний інтерес малят. А найголовніше – діти займалися спільною, корисною справою, в процесі якої розважалися, проявляли товариськість, уяву і бажання творити.

Як прожити і не сваритися

Лютий 4th, 2016 by admin

Жити дружно і не сваритися – ось який девіз мають найменші вихованці нашої школи – учні 1 класу. Вони разом з практичним психологом Дудченко Світланою Михайлівною вирішили переконати всіх, що краще, коли ніхто не свариться, а якщо трапилося якесь непорозуміння, то завжди можна ДОМОВИТИСЯ!