Меню сайту

Архів за Травень, 2015

Останній дзвоник

Травень 29th, 2015 by admin

29 травня в нашому закладі відбулося урочисте свято – Останній Дзвоник. Зі святом нас привітала Південна залізниця, італійський благодійний фонд та перший заступник директора Департаменту, начальник аналітичного управління Ткачов Денис Станіславович, який передав вітальний лист від губернатора Харківської області Райніна Ігоря Львовича.

Перевірка закладу

Травень 28th, 2015 by admin

27.05.2015 року в Люботинському НВК заступником начальника управління – завідувачем відділу з питань дотримання прав дитини Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Чорною О.В. та головним спеціалістом Яловською В.В. було здійснено моніторинговий візит з метою перевірки дотримання прав дітей.

Перевіряючі переглянули особисті справи вихованців закладу та окремих випускників, оглянули приміщення школи-інтернату, поспілкувались із учнями та працівниками.

День відкритих дверей

Травень 26th, 2015 by admin

23 травня відбулася урочиста подія – День відкритих дверей. Наш заклад відвідали понад сто осіб. Директор Сивицька Віра Михайлівна та заступник директора з НВР Чумак Лідія Олександрівна провели екскурсію по території закладу; діти показали святковий концерт та залюбки вітали гостей у нашій дружній родині.

ХПІ

Травень 26th, 2015 by admin

22 травня 2015 року наш заклад відвідали студенти Харківського національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» з метою провести профорієнтаційну роботу серед старшокласників та тренінгові заняття з учнями середньої школи.

Фізика

Травень 22nd, 2015 by admin

20 квітня 2015 року пройшов урок з фізики у 7 класі на тему «Око. Вади зору. Окуляри». На уроці була використана групова робота, учні працювали з картками, розгадували кросворд по фотометрії.

Прибирання

Травень 22nd, 2015 by admin

У нашому закладі триває акція «За чисте довкілля». Із задоволенням діти облаштовували територію. Під час виконання трудових десантів підвищується рівень самоврядування і самоорганізації. Хлопці та дівчата вміло працювали з граблями та лопатами, сумлінно наводять лад на квітниках.

Оголошення для батьків

Травень 22nd, 2015 by admin

Комунальний заклад

«Люботинська спеціалізована школа-інтернат I-III ступенів «Дивосвіт» Харківської обласної ради

оголошує набір учнів 6 – 7 років до 1 класу

2015/2016 навчального року.

Діти зараховуються до школи за результатами конкурсної  співбесіди, що буде проводитись у червні за попереднім записом.

З 1 березня 2015 року розпочинається запис на конкурсний відбір дітей у 1 клас на 2015/2016 навчальний рік.

Записати дитину на співбесіду та ознайомитися з відповідною інформацією можна у заступника директора з навчально-виховної роботи Read the rest of this entry »

День вишиванок

Травень 21st, 2015 by admin

21 травня в нашому закладі пройшла урочиста ліінйка та були проведені виховні години в підтримку Всеукраїнського флешмобу «Одягни вишиванку».

 

Урок англійського

Травень 19th, 2015 by admin

На позакласному заході з іноземної мови (англійська) було проведено вікторину «Що я знаю про Великобританію», де були використані інтерактивні методи навчання.

Методичне об’єднання

Травень 19th, 2015 by admin

 На засіданні методичного об’єднання вчителів природно-математичного циклу були розглянуті і затверджені завдання до ДПА з математики та географії.