Меню сайту

Архів за Квітень, 2015

24 квітня 2015 року вихованцями 10 класу, під керівництвом вихователя Петренко Зої Станіславівни, був проведений вечір-реквієм «Чорнобиль не має минулого часу» присвячений дню пам’яті про Чорнобильську трагедію, що сталася в ніч на 26 квітня 1986 року і була спричинена вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку України.

Метою даного заходу було: згадати про трагедію віку — вибух на ЧАЕС, поглибити знання учнів про неї, визначити негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров’я населення.

У програмі вечора був використаний цікавий пізнавальний матеріал.

Картографія

Квітень 27th, 2015 by admin

15 квітня вчитель історії Бойчук Ірина Андріївна та вчитель географії Петруненко Людмила Іванівна відвідали науково-практичний семінар для вчителів історії та географії при підтримці ДНВП «Картографія».

 

Фізика

Квітень 27th, 2015 by admin

20 квітня 2015 року пройшов урок з фізики у 7 класі на тему «Око. Вади зору. Окуляри». На уроці була використана групова робота, учні працювали з картками, розгадували кросворд по фотометрії.

Прибирання

Квітень 27th, 2015 by admin

У нашому закладі триває акція «За чисте довкілля». Із задоволенням діти облаштовували територію. Під час виконання трудових десантів підвищується рівень самоврядування і самоорганізації. Хлопці та дівчата вміло працювали з граблями та лопатами, сумлінно наводять лад на квітниках.

Конкурс

Квітень 27th, 2015 by admin

З ініціативи компанії ООО «Астрея XXІ»   з 02.02.2015 року по 02.03.2015 року проводився конкурс творчих робіт на тему «ASSISTANT – очима дітей» серед вихованців інтернатних закладів та дитячих будинків міста Харкова та Харківської області.
Учениця 9 класу Лавриненко Альона взяла участь у конкурсі, виготовивши (крючком та спицями) ноутбук з логотипом фірми. За результатами конкурсу вона посіла ІІ місце, за що отримала приз та грамоту.

21.04.2015 р. вихованці КЗ «Люботинський НВК» відвідали виставку дитячих малюнків і плакатів «Чорнобиль – довгий слід трагедій».   Учні були вражені переглядаючи роботи на виставці, наскільки юні художники передали весь біль того, що сталося. Мета виставки, запам’ятати і не допустити більше ніколи такої біди!

Картографія

Квітень 16th, 2015 by admin

15 квітня вчитель історії Бойчук Ірина Андріївна та вчитель географії Петруненко Людмила Іванівна відвідали науково-практичний семінар для вчителів історії та географії при підтримці ДНВП «Картографія».

Профорієнтація

Квітень 14th, 2015 by admin

14 квітня класний керівник 11 класу Пахуща Людмила Юріївна провела бесіду з профорієнтаційної роботи. Випусники обговорювали вибір своїх майбутніх професій.

08 квітня наш заклад відвідали начальник Служби приміських перевезень Кухарчик Ігор Леонідович та команда «Локомотив» з міні-футболу на чолі з тренером Євгеном Ривкіним. Для гостей наші вихованці підготували концерт присвячений Великоднім святам. Приємною несподіванкою були подарунки для вихованців: солодощі, футбольні м’ячі та шарфи з логотипом команди. Вітаємо Всіх з Великоднем!

Малюнки до Великодня

Квітень 7th, 2015 by admin

06.04. 2015 учні 6 класу підготували малюнки до Великодніх свят, а також розповіли про історію цього свята.