Меню сайту

Архів за Жовтень, 2014

27 жовтня 2014 року було проведено засідання МО вчителів гуманітарного циклу на якому розглядалися питання:

– підготовка та проведення декади МО;

– заслуховувалася доповідь « ІКТ як сучасний засіб навчання в освіті».

21-23 жовтня 2014 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся Шостий Міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті».

Організаторами були Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий Світ».

На форумі вагомі інноваційні досягненняпредставили560 навчальних закладів різних рівнів, наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, підприємств, бізнес-структур з 22 регіонів України, Польщі, США, Австрії, Словаччини.

Міжнародний Освітній Форум «Інноватика в сучасній освіті» – єдиний широмасштабний комплексний захід у галузі освіти України,який об’єднав навколо проблем інноваційної модернізації галузі усіх освітян, науковців, представників органів державної влади та управління, виробників та бізнес-структури з метою підвищення якості освіти, впровадження сучасних педагогічних технологій і визначення шляхів інтеграції до європейського освітнього простору.

         Серед представлених інноваційних досягнень наш заклад також брав участь у роботі форуму. У номінації «Інноваційні технології професійної діяльності працівників психологічної служби» свою роботу «Інноваційна діяльність практичного психолога щодо адаптації дитини в інтернатному навчальному  закладі» представила практичний психолог Дудченко Світлана Михайлівна. Її робота була відзначена дипломом та відзнакою лауреата конкурсу ІІ ступеня.

У межах УІ Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті» було проведено круглий стіл «Комплексний підхід в організації діяльності психологічної служби регіону», на якому Світлана Михайлівна виступила із своєю доповіддю про особливості роботи щодо адаптації дитини в інтернатному закладі.

 

Вибори

Жовтень 27th, 2014 by admin

26 жовтня 4 вихованці навчально-виховного комплексу взяли участь у Парламентських виборах.  Учні були ознайомлені з програмами кандидатів в народні депутати та політичних партій.

День заснування закладу

Жовтень 27th, 2014 by admin

24 жовтня в закладі пройшло урочисте зібрання, присвячене 53-річниці заснування закладу. Вихованці підготували святкову програму на чолі з вихователем В.М.Кучмою  та музичним керівником  Н.Д.Затолюк, привітали всіх присутніх та гостей. Свято закінчилось концертом та солодким частуванням.

Поїздка до Полтави

Жовтень 27th, 2014 by admin

Трудовий колектив КЗ «Люботинський НВК» відвідав одне з найдавніших міст України – Полтаву. Під час екскурсії ми побували в Полтавському краєзнавчому музеї, державному історико-культурному заповіднику «Поле Полтавської битви», в Христовоздвиженському жіночому монастирі, храмі Сампсона Странноприїмця і зробили фото на пам’ять біля єдиного в Україні пам’ятника галушці.

Прибирання території закладу

Жовтень 21st, 2014 by admin

У вільний від навчання  час вихованці із задоволенням беруть участь  в упорядкуванні території закладу.

 

Конкурс «Україночка»

Жовтень 21st, 2014 by admin

18 жовтня відбувся конкурс  «Україночка».  Дівчата  7-11 класів  змагалися в  акторських  та кулінарних здібностях, показали вміння заплітати косу, яка символізує красу  українських дівчат.

День українського козацтва

Жовтень 21st, 2014 by admin

Свято Покрови в Україні святкують піднесено й урочисто. З 1999 року Покрова відзначається як День українського козацтва.

14 жовтня в закладі пройшов виховний захід «День козацької слави»,  підготовлене і проведене вихователем Л.І. Биценко.  Подорож у минуле, була присвячена славетним сторінкам української історії, козацькій родині.

Олімпіади

Жовтень 15th, 2014 by admin

13 жовтня 2014 року в нашому закладі пройшла олімпіада з інформатики, в якій прийняли участь учні 10 та 11 класу.  Учні виконували тестові завдання по тематиці Internet мереж, комплектації й функціонування комп’ютера.

Інформатика

Інформатика

 14 жовтня 2014 року в нашому закладі пройшла олімпіада з фізики. В олімпіаді приймали участь учні 8-11 класів.

 15 жовтня 2014 року в нашому закладі пройшла олімпіада з біології, в якій прийняли участь учні 8-11 класів. Завдання мали різнорівневий характер.

Біологія

Біологія

16 жовтня 2014 року в нашому закладі пройшла олімпіада з української мови та літератури, в якій прийняли участь учні 6-11 класів.  Підготовлені завдання мали декілька рівнів складності. Також одне із завдання було творчого характеру, написати твір-роздум на морально-етичну тему.

Українська мова

Українська мова

 

 

 

Олімпіади

Жовтень 10th, 2014 by admin

06 жовтня 2014 року в нашому закладі пройшла олімпіада з історії, в якій прийняли участь учні 8-11 класів.  Підготовлені завдання мали декілька рівнів складності.

Історія

Історія

 07 жовтня 2014 року в нашому закладі пройшла олімпіада з математики, в якій прийняли участь учні 8-11 класів.

Математика

Математика

 08 жовтня 2014 року в нашому закладі пройшла олімпіада з іноземної мови (англійської), в якій прийняли участь учні 8-11 класів.  До складу завдання входило аудіювання, читання тексту і написання твору на задану тему.

Англійська мова

Англійська мова

  09 жовтня 2014 року в нашому закладі пройшла олімпіада з хімії, в якій прийняли участь учні 9-11 класів.

Хімія

Хімія

10 жовтня 2014 року в нашому закладі пройшла олімпіада з географії, в якій прийняли участь учні 8-10 класів.  Завдання мали декілька рівнів складності, а також робота з контурною картою та атласом.

Географія

Географія