Меню сайту

Архів за Листопад, 2016

ВІТАЄМО

Листопад 30th, 2016 by admin

   I.

  ВІТАЄМО

переможців ІI етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2016/2017 навчального року

з географії

  1. Карпову Анастасію (8-а клас) – III місце

 з математики

  1. Калиненко Валерію (8-б клас) – I місце
  1. Плужник Анну (8-а клас) – III місце

 з української мови та літератури

   1.Терновську Ярославу (7 клас) -I місце

2.Плужник Анну (8-а клас) – II місце

           3.Калиненко Валерію (8-б клас) – III місце

II.

ВІТАЄМО

переможців ІI етапу

 VII Міжнародного мовно – літературного конкурсу учнівської та студентської молоді

імені Тараса Шевченка

 2016/2017 н.р.

  1. Терновську Ярославу (7 клас) – II місце
  2. Плужник Анну (8-а клас) – II місце
  3. Бойко Софію ( 6 клас) – III місце

ВІТАЄМО

переможців ІI етапу

XVII Міжнародного конкурсу з української мови

імені Петра Яцика

  1. Журбу Діану (9 клас) – II місце
  2. Гузієвату Лілію (10 клас) – II місце

ВІТАЄМО

переможців ІI етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади 2016/2017 навчального року

з англійської мови

  1. Калиненко Валерію (8-б клас) – III місце
  1. Мазура Владислава (9 клас) – III місце

Переможці олімпіади

Листопад 29th, 2016 by admin

Двадцять шостого листопада учні нашого закладу взяли активну учать та отримали призові місця на  ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади  з української мови та літератури:

учениця 7 класу Терновська Ярослава – І місце,

учениця 8-А класу Плужник Анна – ІІ місце,

учениця 8 -Б класу Калиненко Валерія – ІІІ місце.

Вітаємо наших переможців!

 

Голодомор

Листопад 25th, 2016 by admin

Голодомор 1932-1933 років – одна з найстрашніших сторінок у новітній історії українського народу. Скільки українців забрав голодомор і до сьогодні точно не відомо. Але відомо, що це мільйони життів. І сьогоднішні покоління повинні задуматися над тим, що пережив український народ. Учні 6-7 класів підготували і провели вечір пам’яті « Свічка скорботи» , присвячений роковинам дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій. Метою проведеного заходу було вшанування пам’яті безвинно замучених голодом та політичними репресіями людей. В ході   вечора учні знову змусили згадати кожного з присутніх про ті страшні часи Голодомору, задуматись над трагедією, що не оминула майже жодну сім’ю українського народу. Серця  учнів  та вчителів не залишились байдужими після участі в   скорботній хвилині мовчання в знак пам’яті про загиблих в 1932-1933рок.

З 2014 року в нашій державі відзначається  «День Гідності та Свободи», як  символ утвердження ідеалів свободи і демократії в Україні. Голова самоврядування   Крівєня Юлія разом з учнями провели інформаційну лінійку, щоб зберегти і донести до учнів нашої школи об’єктивну інформацію про важливі події в Україні на початку XXI століття та вшанувати патріотизм і мужність людей, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Виставка Коношко

Листопад 18th, 2016 by admin

17 листопада 2016 року відбулось відкриття виставки-презентації робіт учениці 6 класу Коношко Поліни. Всі бажаючі  можуть ознайомитися з роботами юної художниці з 17.11. по 17.12. 2016 року.

Графік роботи: понеділок – пятниця 9.00-16.00.

Їжа – джерело росту та здоров’я. Харчування – неодмінна умова людського життя. Від того, яку їжу ми вживаємо залежить наше здоров’я. Отже, щоб бути здоровими, потрібно правильно харчуватися. На гуртку «Кулінарія» керівник гуртка Кнігін Д.О. виховує у дітей уміння вибирати якісні продукти харчування, а також практичні навички їх готувати. Діти з задоволенням відвідують гурток.

Дбай про своє здоров’я

Листопад 18th, 2016 by admin

15 листопада у групі 10 – 11 класів вихователь Петренко З.С. провела виховну годину «Дбай про своє здоров’я».

Мета заходу: формувати у дітей свідоме ставлення до власного здоров’я, пропагувати здоровий спосіб життя, сприяти гармонійному фізичному розвитку, порадити як зберегти і покращити здоров’я, виховувати взаєморозуміння, дружбу, силу волі. Учні брали активну участь в обговоренні теми, а також з задоволенням пройшли тест.

Секція фітнес мікс

Листопад 18th, 2016 by admin

15 листопада для дівчаток працювала секція фітнес мікс та фітнес денс. Керівник секції Лисенко Руслана Вікторівна старанно піклується за своїх дівчат.

Секція футболу

Листопад 18th, 2016 by admin

16 листопада працювала секція футболу. Керівник секції Козаков Олексій Володимирович вимогливо ставиться до вихованців.

В здоровому тілі – здоровий дух

Листопад 18th, 2016 by admin

«В здоровому тілі – здоровий дух» – це знає кожен. Заняття спортом, свіже повітря, здорове харчування, а, також, позитивні емоції – це шляхи до здорового способу життя. І хто прагне бути сильним та здоровим, повинен неодмінно у свій щоденний режим «вписати» один із цих шляхів. Вихованці нашого закладу не є виключенням. Наполегливо і впевнено вони прямують до здорового майбутнього: хто полюбляє займатися спортом, кому до вподоби прогулянки на свіжому повітрі.

Фізичний розвиток є одним з інтегративних показників стану здоров’я дитини, біологічної зрілості всіх систем організму. Спорт служить профілактикою багатьох захворювань і робить благотворний вплив на весь організм, дозволяючи прожити довге щасливе життя. Відвідування секцій спортивних ігор не тільки допомагає сформувати струнку красиву фігуру, але й має великий вплив на здоров’я людини.

Вихованці закладу постійно відвідують за графіком роботи спортивні секції та гуртки. Для хлопчиків працюють наступні секції:

15 листопада працювала секція настільний теніс. Керівник секції Каштанов Артур навчає своїх вихованців майстерності гри.