Меню сайту

Архів за Квітень, 2017

За ініціативою Міжнародної організації праці (МОП), для привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці, понад 100 країн світу 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці.

Напередодні, 27 квітня 2017 року  інженер з охорони праці Халецька В. М. провела виховний захід “Охорона праці – запорука моєї власної безпеки”.
Халецька В. М. наголосила на необхідності дотримання правил обережного поводження в довкіллі та бережливого ставлення до свого життя та життя оточуючих; навчали учнів умінню прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій.

На завершення, інженер з охорони праці – Халецька В. М.  наголосила, що найцінніше в людини – це життя. Життя – багатство, дане кожному батьками. І дуже хочеться, щоб воно було красивим та щасливим. А життя та здоров’я залежить від кожного з нас. Бережіть себе!

 

Дзвони Чорнобиля

Квітень 28th, 2017 by admin

26 квітня 2017 року   шкільний бібліотекар П’янова С.М.   провела бібліотечний урок «Дзвони Чорнобиля».

Бібліотекар згадала  про трагедію віку — вибух на ЧАЕС, поглибила знання учнів про неї, визначила негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров’я населення, розвивала вміння школярів аналізувати та узагальнювати навчальну інформацію.

Весняні посмішки

Квітень 28th, 2017 by admin

27 квітня 2017 року вихованці нашого закладу взяли участь у

V обласному святі художньої творчості «Весняні посмішки», що проходить у Харківському обласному Палаці дитячої та юнацької творчості.       Комунальний заклад представляли вокалісти:    Шульга О.,

Савоськіна Г.,  Карпова А.  Хоменко А.  представила гумореску П. Глазового. І хоча діти дуже хвилювались перед виступом на сцені Харківського обласного Палацу дитячої творчості, тепла атмосфера та підтримка організаторів свята і глядачів підбадьорили юних танцівників, вони добре виступили, даруючи всім весняні посмішки.

Діти отримали Подяку і Грамоту за високий художній рівень та активну участь у святі, пам’ятний знак за участь у святі.

Великий день! Великий день!

Квітень 28th, 2017 by admin

Ясний Великдень на землі!

Багато радості й пісень

Приніс нам янгол на крилі…

Веснянку діти хороводять –

Христос воскрес! Христос воскрес!

Сьогодні й сонце не заходить,

А сяє  й сяє із небес.

Запаліть скорботи свічку

Квітень 28th, 2017 by admin

26 квітня 2017 року  вихователі  нашого закладу провели

вечір-реквієм «Запаліть скорботи свічку».

         Ти відомий сьогодні кожному —

         Не ім’ям своїм, а бідою.

         Тою вулицею порожньою

         Понад Прип’ятською водою…

          26 квітня… В ніч забуття

         Йде страшне створіння — атомне дитя.

         Суть його безкровна і зіниць нема,

         І уста безкровні, і душа німа.

         Під час виховного заходу  вихователі 2- 11 класів виховували глибоку повагу до людей, які віддали своє життя в ім’я майбутнього життя людства, розвивали почуття гордості за свій народ, прищеплювати любов до рідного краю. Присутні вшанували  хвилиною мовчання пам’ять тих, хто віддав своє життя під час ліквідації Чорнобильської катастрофи.

Чорно́бильська катастро́фа

Квітень 26th, 2017 by admin

Чорнобильська катастрофа — екологічна катастрофа, що була спричинена руйнуванням 26 квітня 1986 року четвертого енергоблока Чорнобильської атомної електростанції, розташованої на території України (у той час — Української РСР). Урочистий мітинг, який відбувся у міському парку м. Люботин присвячений 31-річниці Чорнобильській АЄС, відвідали працівники школи та прийняли участь у урочистому покладанні квітів до пам’ятника .

Відвідування виставки

Квітень 19th, 2017 by admin

18.04.2017 року  учні  Люботинської загальноосвітньої школи  І – ІІІ ступенів  № 4 відвідали обласну виставку «Традиційна українська писанка», яка відкрита в  Комунальному закладі «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів  “Дивосвіт”» Харківської обласної ради. Педагог-організатор змістовно розповів про експонати виставки,  також ознайомив з виставкою роботою учнів школи.

11 квітня 2017 року в кінотеатрі «Планета кіно» учні КЗ «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» переглянули документальний фільм «Воїни духу» про останні 5 днів оборони Донецького аеропорту.

Після перегляду фільму учні мали змогу поспілкуватися з воїнами АТО, що були учасниками тих подій.

День відкритих дверей

Квітень 10th, 2017 by admin

Школа «Дивосвіт» знову рада вітати в своїх стінах всіх бажаючих!

08.04.2017 пройшов День відкритих дверей, який подарував всім гостям святковий концерт до Дня Великодня. Була проведена екскурсія по школі та гуртожитку. Педагогічні працівники відповіли на всі питання, які виникали під час знайомства із закладом.

Комунальний заклад «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступеня «Дивосвіт»»Харківської обласної ради  чекає всіх бажаючих, хто не зміг приїхати на День відкритих дверей і ознайомитися з умовами прийому до школи , з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.00 год. або написати листа до нашої єлектронної скриньки.

08.04.2017 в школі разом з обласною спілкою ветеранів АТО було відкртито обласну виставку « Традиційна українська писанка» , на якій були представлені експонати з 17 шкіл  м. Харкова та Харківської області. Для гостей був проведений майстер-клас з писанкарства народною майстринею Коношко Ганною Георгіївною .