Меню сайту

Архів за Січень 22, 2016

Соборність

Січень 22nd, 2016 by admin

22 січня в школі-інтернаті була проведена урочиста лінійка з нагоди річниці святкування Дня Соборності України, а також організований флеш-моб в знак солідарності та пошани – ланцюжок єдності «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг». Цей захід спонукав вихованців школи та педагогічний колектив до нацiональної свiдомостi i людської гiдностi, вiдродження паросткiв духовностi. Після уроків в актовій залі  для учнів 9-11 класів був продемонстрований відеофільм «Акт Злуки 22 січня 1919р», в якому розповідалася історична подія, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу.

Зимова прогулянка

Січень 22nd, 2016 by admin

Малята залюбки в позакласний час грають у веселі ігри на шкільному подвір’ї. Дружнє дозвілля позитивно впливає на формування дитячого колективу та розвиває пізнавальний інтерес малят.

Виховна година

Січень 22nd, 2016 by admin

День Соборності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Ідея соборності бере свій початок від об’єднання давньоруських земель навколо князівського престолу в Києві, а її філософське коріння сягає часів Візантії. Протягом віків її практичним втіленням займались українські гетьмани Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Петро Дорошенко, Пилип Орлик. Тому сьогодні були проведені виховні години на тему «Одна єдина Україна!».