Меню сайту

Архів за Січень 22, 2014

22 січня в рамках декади МО класних керівників у 7 класі був проведений відкритий виховний захід «Що означає бути толерантним» (класний керівник Петруненко Людмила Іванівна). Перед собою вчитель поставила за мету допомогти учням з’ясувати сутність поняття «толерантність»; розвивати почуття колективізму, солідарності, вміння слухати; показати що важливо у стосунках між людьми є вміння спілкуватися; переконати учнів у необхідності бути терпимими до оточуючих, учити встановлювати стосунки на доброзичливій, толерантній основі.

20 січня в рамках декади МО класних керівників був проведений відкритий виховний захід у 9 класі «Права людини» (класний керівник Бойчук Ірина Андріївна). Перед собою вчитель поставила за мету розширити і поглибити знання учнів з прав людини, про необхідність  дотримуватись права, про відповідальність неповнолітніх перед законом; розвиток уваги, мислення, творчої активності, формування правового мислення; виховувати законослухняних громадян, формування громадянської позиції. Read the rest of this entry »

Подарунок

Січень 22nd, 2014 by admin

17 січня до свята Йорданського Водохрещення вихованці закладу отримали в подарунок від Салтівського хлібзаводу солодощі та фрукти. Read the rest of this entry »