Меню сайту

Архів за Січень 30, 2014

30 січня в рамках декади МО класних керівників у 8 класі був проведений відкритий виховний захід «Навчаймося доброти» (класний керівник Коваленко Галина Іванівна). Класний керівник продовжувала знайомити учнів із людськими чеснотами; знайомила учнів із взірцем добротворення О.А.Захаренком; доводила до свідомості дітей, що добро й милосердя чиняться безкорисливо; викликала у дітей бажання творити добро, бути милосердними й уникати злих вчинків. Read the rest of this entry »

27 січня в рамках декади МО класних керівників у 6 класі був проведений відкритий виховний захід «Бути на землі людиною» (класний керівник Ярова Надія Павлівна). Мета заходу поглибити знання учнів про людські чесноти; розвивати вміння визначати прояви добра і зла; виховувати у дітей людяність, доброзичливість, гуманізм у стосунках, повагу до старших, скромність, пробуджувати інтерес до всього корисного, морального. Read the rest of this entry »

Сузір’я професій

Січень 30th, 2014 by admin

28 січня вихованці Люботинського НВК, а саме учні 9-го класу разом із соціальним педагогом Лизогубовою А.В. та практичним психологом Дудченко С.М. взяли участь у профорієнтаційному заході «Сузір’я професій», який організував Люботинський міський центр зайнятості. Захід проводився на базі Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту. Вихованці мали змогу ознайомитися з представленими навчальними закладами м. Харкова та інформацією про спеціальності, які можна в них отримати. Read the rest of this entry »