Меню сайту

Архів за Листопад 7, 2014

Центр соціальної служби

Листопад 7th, 2014 by admin

4 листопада відбулася зустріч з працівниками Люботинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. З вихованцями 7-8 класів були проведені тренінгові заняття, з метою пропагування здорового способу життя.

Центр зайнятості

Листопад 7th, 2014 by admin

       Проблема вибору роду занять, трудової діяльності, професійної кар’єри  існує з давніх-давен. Людство збагнуло: справжній успіх приносить лише та праця, яка обирається за власним бажанням відповідно до інтересів, здібностей. В наше сьогодення вибір професій – питання досить складне й серйозне. Для кожної людини вибір професії – це друге народження, яке багато в чому визначає подальшу долю. Як важливо щоб юнак чи дівчина були готові до цього відповідального кроку. Саме це і є головним завданням профорієнтаційної роботи.

     5 листопада з учнями 8-11 класів, з метою  активного включення учнів в процес професійного самовизначення, була проведена зустріч з представниками вищих  начальних закладів І та ІІ рівнів акредитації, професійно-технічних навчальних закладів. Працівники  міського та обласного центрів зайнятості ознайомили учнів з ринком праці в Харківській області та м. Люботині.

НУА

Листопад 7th, 2014 by admin

Протягом 15 років нашим закладом опікується Харківський гуманітарний університет  «Народна українська академія» . До кожного свята учні та студенти  НУА приїздять привітати наших вихованців, вручити подарунки, солодощі, канцелярські товари і обов’язково провести дружній матч з міні-футболу. Черговий приїзд наших друзів з НУА дуже порадував учнів і педагогів, надав можливість обмінятись досвідом в організації виховної роботи та самоврядування.