Меню сайту

Архів за Листопад 13, 2014

13 листопада в КЗ «Люботинський НВК» пройшов відкритий урок з трудового навчання  у 7 класі. Ірина Анатоліївна ознайомила учнів з історією розвитку вишивки гладдю, технологією перенесення малюнка на тканину, навчила створювати композицію виробу використовуючи метод симетрії.

11 листопада пройшов відкритий урок з української мови у 6 класі на тему «Складні слова. Сполучні О,Е у складних словах. Правопис складних слів разом і через дефіс». Метою уроку було ознайомити учнів з простими і складними словами, єднальними голосними о,е, які з’єднують частини складних слів, правилами написання складних слів разом і через дефіс; формувати загально пізнавальні вміння знаходити складні слова у текстах, правильно писати їх та використовувати в діалогічному та монологічному мовленні; за допомогою мовленнєво-комунікативного дидактичного матеріалу виховувати почуття любові до природи, відповідальність за навколишнє середовище.

10 листопада у 10 класі пройшов відкритий виховний захід на тему «Права людини». Вчитель історії Бойчук Ірина Андріївна використовувала тренінгові вправи. Учні ознайомилися із Загальною декларацією прав людини та законами України.

День української писемності

Листопад 13th, 2014 by admin

9 листопада в святковій залі пройшли урочистості з нагоди Дня української писемності.

Учні 7 – 9 класів під керівництвом Н.І. Панченко та Н.Д. Затолюк підготували святкову програму «Червона рута цвістиме вічно», в якій звучали вірші і пісні про рідну мову.

Спинюсь, не тямлю, що воно за диво, -

Оці степи, це небо, ці ліси.

Усе так гарно, чисто, незрадливо,

Усе, як є – дорога, явори,

Усе моє, все зветься – Україна.