Меню сайту

Архів за Квітень 8, 2016

Художня галерея

Квітень 8th, 2016 by admin

Сьомого квітня група вихованців школи – інтернату ” Дивосвіт”  відвідала Художню галерею “ Мистецтво Слобожанщини” , де діти познайомилися з виставкою плаката та ліногравюри Микити Шалімова “ Уроки історії”. Золотою скрепкою члени нашої делегації  відмітили плакат “Павутина” та ліногравюри , що відтворюють події Майдану.

Учні також використали можливість ознайомитись з альбомами творів художників Слобожанщини.

Учнівське самоврядування

Квітень 8th, 2016 by admin

06 квітня 2016 року практичним психологом Дудченко Світланою Михайлівною  для членів учнівського самоврядування був проведений соціально-психологічний тренінг «Ми – команда!». Метою заходу  було формування у лідерів  уміння переконувати, приймати спільні рішення та  працювати в команді.

Міні-гуморина

Квітень 8th, 2016 by admin

4 квітня вихователями 1-3 класів була проведена конкурсна програма «Міні-гуморина» для дітей початкової школи. Мета заходу була спрямована на розкриття творчого потенціалу та артистичних здібностей дітей. Переможці та всі учасники конкурсу отримали заохочувальні призи.

Екологічний рейд

Квітень 8th, 2016 by admin

Протягом 5-6 квітня 2016 року в закладі був проведений екологічно-трудовий  рейд « Ми всі господарі природи, тож бережімо її вроду». В ході рейду діти з задоволенням прибирали шкільне подвір’я та прилеглу до закладу територію. У заході прийняли участь дорослі та діти всіх класів: від малят початкової школи до випускників. Під час роботи діти виявили вміння організовано, дружно та згуртовано працювати разом.