Меню сайту

Архів за Квітень 21, 2016

Акція

Квітень 21st, 2016 by admin

19.04.2016 року   в школі «Дивосвіт» пройшла мальовнича акція «Україна-мій дім»,  присвячена  30- річниці Чорнобильської трагедії. Організатори акції  Кучма В.М. та Руденко О.М.  залучили до участі усіх дітей  початкової школи. На шкільному подвір’ї  діти створили  улюблені куточки рідного краю. В ході  творчої  роботи вихованці  різнобарвними кольорами відобразили свій настрій, емоції, фантазії.  Сонячна погода в цей день сприяла створенню та натхненню дітей на творчість.

Віночок

Квітень 21st, 2016 by admin

20.04.2016  року  вихователь групи  1 класу  Руденко О.М. провела відкритий виховний захід  «Квіти українського віночка»   у формі пізнавальної бесіди з елементами  вікторини. Вихователь ознайомив  дітей з особливостями плетіння традиційного українського віночка, з його значенням та місцем у народних обрядах, традиціях, звичаях. У ігровій формі зацікавив дітей  до вивчення  історичного минулого свого народу, до національної культури, виробляв прагнення до наслідування духовного спадку. Діти з задоволенням декламували вірші, співали пісні,  приймали активну участь у вікторині. На заході були присутні  вихователі та учні початкових класів.

Участь у Music Camp Kharkiv

Квітень 21st, 2016 by admin

07 квітня 2016 року учениця нашого закладу Капустян Валерія взяла участь у «Music Camp Kharkiv: діти співають заради допомоги дітям». На сцені ХНАТОБу ім. М.В.Лисенка у супроводі симфонічного оркестру під диригуванням американського педагога зі світовим ім’ям  Констанції Фортунато  300 школярів виконали різні класичні твори. Серед учасників була і наша Валерія. Даний проект пройшов за підтримки Харківської обласної державної адміністрації, різних благодійних організацій та фондів.

Відкриття АРТ-ГАЛЕРЕЇ

Квітень 21st, 2016 by admin

19 квітня 2016 року у КЗ «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Дивосвіт» Харківської обласної ради була відкрита  «АРТ-ГАЛЕРЕЯ», де студенти профільних вишів виставили свої роботи. На захід завітали почесні гості: проректор з НДР ХДАДМ, виконавчий директор МО «Таланти ІІІ тисячоліття» Оленіна Олена Юріївна, Чекардін Юрій Миколайович, доцент кафедри ОБМ ХНПУ ім. Г. Сковороди, методисти Харківського художнього училища Кузніченко Людмила Василівна та Кузніченко Тимур Сергійович, секретар Люботинської міської ради Гречко Володимир Івановича та директор Люботинського краєзнавчого музею Каракаптан Любов Миколаївна.

Під час заходу дипломами і грамотами були нагороджені студенти, чиї роботи представлені в галереї, та учні нашої школи – переможці різних конкурсів.