Меню сайту

Архів за Серпень, 2017

У всіх приміщеннях закладу, де є потреба в митті рук, встановлені дозатори для рідкого мила. Також в туалетних кімнатах на вікнах була наклеєна вітражна плівка з малюнком, для зручного відвідування санітарних кімнат закладу.

В їдальні закладу була проведена робота з ремонту посудомийної машини. Машина відремонтована та готова до експлуатації в новому навчальному році. Також були проведені роботи з ремонту двигуна на примусовій витяжці.

В закладі почався капітальний ремонт системи гарячого водопостачання.

Тривають ремонтні роботи в гуртожитку для вихованців. Деякі кімнати вже готові но нового навчального року.

Також на даний час в закладі проводиться гідродинамічне очищення дворової каналізації та колекторів.

На території спортивного та ігрового майданчиків закладу тривають роботи по фарбуванню та ремонту обладнання. Все  обладнання майданчиків  закріплене надійно та придатне для використання в навчально-виховному процесі.

Ремонт в закладі триває

Серпень 2nd, 2017 by admin

Тривають ремонтні роботи  у гуртожитку для вихованців. Вже  проведена заміна та  монтаж міжкімнатних дверей у спальнях, ігрових та побутових кімнатах.  Ведуться роботи по оздоблюванню стін у коридорі на другому поверсі. Протягом літнього періоду відбудеться ремонт та часткова заміна обладнання у санітарних приміщеннях: душових кімнатах та туалетах.