Меню сайту

Архів за Лютий 4, 2014

Педрада

Лютий 4th, 2014 by admin

29 січня 2014 року у Люботинській школі-інтернаті відбулася чергова педагогічна рада. На її засіданні були розглянуті актуальні питання навчально-виховного процесу: роль педагогічного колективу з поліпшення правового виховання учнів і запобігання правопорушенням, соціально-правовий захист вихованців, створення педагогічних умов для виховання учнів у закладі, підготовка учнів до ДПА та ЗНО. Педагоги ділилися досвідом своєї роботи, були проаналізовані результати навчальних досягнень учнів за І семестр 2013/2014 навчального року. Завуч школи Чумак Л.О. познайомила всіх присутніх з новими нормативними документами МОН України та Департаменту науки і освіти ХОДА, підвела підсумки проведення І та ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та проаналізувала результати квадрант-аналізу з відповідності навчальних досягнень учнів кваліфікаційним категоріям вчителів за підсумками І семестру. Read the rest of this entry »

Другого лютого в рамках програми «За здоровий спосіб життя» волонтери організували змагання з тенісу серед учнів 9-10 класів. Read the rest of this entry »

З метою прищеплення любові до рідного міста, формування знань учнів про Люботин, про його історичне минуле, культуру, мистецтво, природу, флору та фауну 01.02.2014 року в групі 10 класу вихователем Кучмою Валентиною Михайлівною була підготовлена і проведена презентація «Люботин – місто сад». Read the rest of this entry »