Меню сайту

Архів за Лютий 21, 2014

Відкритий виховний захід

Лютий 21st, 2014 by admin

По всій нашій милій Україні  проходять Шевченкові дні з нагоди 200-річчя з дня його народження. Розширити знання учнів про життя і творчість Т.Г.Шевченка; сприяти вихованню національної самосвідомості учнів; формувати у дітей уміння працювати в команді; розвивати здатність до взаємодії; формувати громадянську і загальнокультурну компетентності, бажання читати твори Т.Шевченка; збагачувати словниковий запас учнів; розвивати творчі здібності дітей, музичний слух, почуття ритму; виховувати любов до національної культури, Read the rest of this entry »

До Міжнародного дня рідної мови в нашому закладі був проведений творчий вечір з заслуженим діячем мистецтв, членом національної спілки письменників, Лауреатом міжнародної літературної премії Нью-Йоркського університету, членом творчої асоціації літераторів «Слобожанщини» Ніною Іванівною Виноградською  Read the rest of this entry »

Відкритий урок з геометрії

Лютий 21st, 2014 by admin

20 лютого 2014 року в рамках декади методичної роботи в 10 класі був проведений відкритий урок з геометрії за темою «Перпендикулярність прямої і площини» (вчитель Рибчинська Тетяна    Анатоліївна). Метою уроку було формування поняття пендикуляра, похилої та проекції на площину. Read the rest of this entry »