Меню сайту

Архів за Лютий 5, 2014

05 лютого 2014 року в рамках декади методичної роботи у 7 класі був проведений відкритий урок з української мови по темі «Прислівник: загальне значення, морфологічні ознаки, синтаксична роль» (вчитель Пахуща Людмила Юріївна). Метою уроку було дати поняття учням про прислівник як самостійну незмінну частину мови, його морфологічні ознаки, синтаксичну роль; формувати загальнопізнавальні вміння знаходити прислівники в тексті, визначити їхнє загальне значення та граматичні ознаки, правильно використовувати прислівники в мовленні; розвивати увагу, логічне мислення, пам’ять. Read the rest of this entry »

03 лютого 2014 року в рамках декади методичної роботи у 6 класі був проведений відкритий урок з трудового навчання по темі «Ручні шви і строчки. Технологія виконання ручних з’єднувальних та оздоблювальних швів» (вчитель Орда Ірина Анатоліївна). Метою уроку було ознайомлення учнів з використанням ручних швів у вишивці; формування вміння розпізнати ручні шви; удосконалювати навички роботи при виконанні ручних швів; розвивати уяву, пізнавальні інтереси учнів; виховувати культуру праці. Read the rest of this entry »

04 лютого 2014 року в рамках декади методичної роботи у 7 класі був проведений відкритий урок з хімії по темі «Фізичні й хімічні властивості речовин. Спостереження й експеримент в хімії» (вчитель Коротецька Лідія Павлівна). Метою уроку було узагальнити й поглибити знання учнів про властивості речовин, набуті в курсах «Природознавство» і «Фізика». Ознайомити учнів з методами вивчення хімічних сполук і явищ; дати поняття про спостереження та експеримент як методи дослідження. Read the rest of this entry »