Меню сайту

Архів за Лютий 25, 2014

Виготовляючи своїми руками, учні розвивають увагу і пам’ять, привчаються до акуратності, наполегливості й терпінню. Заняття творчістю допомагають розвивати художній смак і логіку, сприяють формуванню просторової уяви. Творчі заняття не тільки розвивають фантазію, але й дають дитині безліч практичних навичок.  Уміння будь-що зробити самому дозволяє дитині відчувати себе впевненіше. Вихованці  почувають себе майстрами виробів, навчившись такому мистецтву, як сухе валяння. Read the rest of this entry »

Поробки з гудзиків»

Лютий 25th, 2014 by admin

Відомо, що творчі здібності учнів найбільш ефективно розвиваються у ході продуктивної творчої діяльності. Творчість, індивідуальність, фантазія проявляються  навіть у мінімальному відході від зразка. Творчість – учні розуміють, як процес створення ними оригінальних продуктів, виробів. Такими виробами є вироби учнів із застосування гудзиків. Read the rest of this entry »

Поробки з паперу

Лютий 25th, 2014 by admin

Творча діяльність емоційна, приваблива для учнів, впливає на всі сторони життя особистості, допомагає задовольнити потреби у діяльності, самопізнанні; спонукає до пошуку. Саме у творчій діяльності розвиваються якості творчої особистості. З цією метою  був проведений конкурс між дітьми «Паперові причуди». Read the rest of this entry »

Дитячі вишивки

Лютий 25th, 2014 by admin

Творчість дітей – глибоко своєрідна сфера їхнього духовного життя, самовираження і самоутвердження, в якому яскраво виявляється індивідуальна самобутність кожної дитини. Цю самобутність не можливо охопити якимись правилами, єдиними і обов’язковими для всіх”, – писав В.О.Сухомлинський. Read the rest of this entry »

Нитяна графіка

Лютий 25th, 2014 by admin

Дитина високої творчої спрямованості здатна з головою заглибитися в те, що її цікавить, вона дуже винахідлива в образотворчій діяльності, іграх, використанні різних матеріалів, висловлює багато різних міркувань з приводу конкретної ситуації, здатна по-новому підійти до розв’язання певної проблеми. Творча дитина, як правило, енергійна, дотепна, відрізняється розвиненою пам’яттю і виявляє значну самостійність у думках і поведінці. Read the rest of this entry »

Творчість учнів закладу

Лютий 25th, 2014 by admin

Людину гнітить одноманітність оточення, повсякденна повторювальність дій, і тому, вона починає шукати щось нове, якісь зміни, намагається по-іншому подивитись на звичне, Read the rest of this entry »

Малюнки учнів закладу

Лютий 25th, 2014 by admin

Творчість – це найприродніший спосіб для дитини засвоювати новий досвід, нові моделі поведінки. Все це знадобиться їй у майбутньому. Діти й самі це інтуітивно відчувають. Це легко можна помітити, спостерігаючи за іграми дітей.  Створюючи своїми руками малюнки, скульптури та іграшки, діти вчаться доводити розпочату справу до кінця. А коли щось виправляють або покращують, то розвивають вміння працювати над помилками. Read the rest of this entry »