Меню сайту

Архів за Лютий 19, 2014

19 лютого 2014 року в рамках декади методичної роботи у 9 класі був проведений відкритий урок з світової літератури за темою «А.С.Пушкин – великий русский поэт» (вчитель Коваленко Галина Іванівна). Read the rest of this entry »

19 лютого 2014 року в рамках декади методичної роботи між учнями 5-6 класів був проведений турнір з фізичної культури за темою «З фізкультурою хто дружить за здоров’ям той не тужить» (вчитель Троян Олексій Миколайович). Метою заходу було прививати прагнення до занять фізичною культурою, виховувати почуття колективізму, дружби і взаємовиручки. Read the rest of this entry »

Відкритий виховний захід

Лютий 19th, 2014 by admin

Щовесни, коли тануть сніги,

І на рясті просяє веселка,

Повні сил і живої снаги,

Ми вшановуєм

пам’ять Шевченка! Read the rest of this entry »

Відкритий виховний захід

Лютий 19th, 2014 by admin

Духовність — це турбота про те, щоб залишити по собі корисний, добрий, потрібний людям слід. Аби бути духовним, важливо жити в дусі правди. Духовність означає високий рівень особистісного розвитку людини, орієнтацію на високі життєві цінності. Духовність проявляється у прагненні будувати стосунки зі світом на основі добра, істини, краси, гармонії.
Read the rest of this entry »

Відкритий виховний захід

Лютий 19th, 2014 by admin

Кримінальна відповідальність, як і кожний вид юридичної відповідальності, ґрунтується на конституційному принципі законності. Це означає, що кримінальній відповідальності і покаранню підлягає лише особа, винна у вчиненні злочину. Read the rest of this entry »